Chanel Bleu de Chanel cremă hidratantă pentru față și barbă pentru bărbați

Chanel Bleu de Chanel cremă hidratantă pentru față și barbă pentru bărbați
Chanel Bleu de Chanel cremă hidratantă pentru față și barbă pentru bărbați
50 ml

Cod: CHA10298 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Chanel Bleu de Chanel
Compoziție

Calmează fața după bărbierit și o parfumează, cu o aromă care completează perfect parfumul din aceeași colecție. Îngrijirea după bărbierit Chanel Bleu de Chanel este creată special pentru un bărbat modern, căruia îi place să se îngrijească.

Caracteristici:

  • hidratează și nu usucă pielea
  • conferă pielii o aromă plăcută
  • menține barba sănătoasă și strălucitoare

Compoziție

Consistență
crema

Despre brand Chanel

Gabrielle Bonheur Chanel, fondatoarea brandului Chanel, supranumită regina modei, s-a născut în 1883 în orășelul Saumur din vestul Franței. A cucerit lumea modei, însă, de la Paris, prin costumele sale inovatoare, cu pantaloni și fustă.

Coco Chanel a început prin a cânta într-un bar, unde și-a primit și porecla. În 1912 a deschis primul său salon de modă, devenind curând o creatoare de renume. Ea era cea care, la mijlocul secolului al XX-lea, dicta tendințele din haute couture, creațiile Chanel fiind purtate de personalități precum Jacqueline Kennedy sau Grace Kelly.

N-a durat mult timp, până când aria de interes a lui G. B. Chanel s-a extins și spre cosmetice și parfumuri. Primul său parfum, lansat în 1921, a fost legendarul Chanel N° 5, care a rămas până în zilele noastre unul dintre cele mai renumite și mai vândute parfumuri din istorie. Titlul său emblematic se poate aplica astăzi fără frică și creațiilor ca Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport sau Chanel Gabrielle.

Rating Chanel Bleu de Chanel