ChanelBaume Essentiel Multi-Use Glow Stick multifuncțional de strălucire buze si obraz

Chanel Baume Essentiel Multi-Use Glow Stick multifuncțional de strălucire buze si obraz
Chanel Baume Essentiel Multi-Use Glow Stick multifuncțional de strălucire buze si obraz
culoare Rosée 8 ml

Acest produs este momentan indisponibil | Cod: CHA10213
Culoare
roz
Protecție împotriva soarelui
fără SPF
Efect
strălucitor, hidratant

Gabrielle Bonheur Chanel, fondatoarea brandului Chanel, supranumită regina modei, s-a născut în 1883 în orășelul Saumur din vestul Franței. A cucerit lumea modei, însă, de la Paris, prin costumele sale inovatoare, cu pantaloni și fustă.

Coco Chanel a început prin a cânta într-un bar, unde și-a primit și porecla. În 1912 a deschis primul său salon de modă, devenind curând o creatoare de renume. Ea era cea care, la mijlocul secolului al XX-lea, dicta tendințele din haute couture, creațiile Chanel fiind purtate de personalități precum Jacqueline Kennedy sau Grace Kelly.

N-a durat mult timp, până când aria de interes a lui G. B. Chanel s-a extins și spre cosmetice și parfumuri. Primul său parfum, lansat în 1921, a fost legendarul Chanel N° 5, care a rămas până în zilele noastre unul dintre cele mai renumite și mai vândute parfumuri din istorie. Titlul său emblematic se poate aplica astăzi fără frică și creațiilor ca Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport sau Chanel Gabrielle.