Caudalie Beauty Elixirelixirul frumusetii pentru o piele radianta

6×
Caudalie Beauty Elixir elixirul frumusetii pentru o piele radianta
Caudalie Beauty Elixir elixirul frumusetii pentru o piele radianta
30 ml
66RON

Cod: CAU1051 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
La cumpărăturile minime de 200 RON, vă oferim cadou un Discovery Box plin cu miniaturi de lux.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 02.11.2020
Ridicare personală
începând de mâine sâmbătă 31.10.2020

Descrierea produsului Caudalie Beauty Elixir
Caracteristici

Elixirul frumuseții, Caudalie Beauty Elixir, inspirat din elixirul reginei Ungariei, din secolul al XVI-lea, oferă pielii o strălucire instantanee și aduce machiajului un aspect profesional.

Caracteristici

  • impuls de radiere
  • netezește liniile fine
  • pielea pare mai odihnită
  • completează machiajul

Compoziția

  • ingrediente 100% naturale
  • strugure verde - hidratează
  • ulei esențial de mentă - tonifică
  • ulei de trandafir - calmează
  • testat dermatologic

Cum se aplică
Agitați înainte de utilizare. Închideți ochii și aplicați pe față și decolteu. Poate fi folosit sub sau peste machiajul complet. Nu este recomandat femeilor însărcinate sau care alăptează.

Caracteristici

Efect
iluminare, lifting
Substanțe active
vitamina E

Despre brand Caudalie

Cosmeticele naturale franțuzești Caudalie reprezintă o combinație unică între progresele științei și natura pură a podgoriilor franceze. Ingredientul cheie al tuturor produselor Caudalie este uleiul din semințele de struguri, cel mai puternic antioxidant din regnul vegetal, datorită conținutului ridicat de polifenoli.

Ideea pentru aceste cosmetice unice și extrem de eficiente s-a născut în 1993, la Bordeaux, în timpul culesului strugurilor, când viitorii fondatori ai brandului, soții Mathilde și Bertrand Thomas, s-au întâlnit cu profesorul Joseph Vercauteren, care le-a împărtășit descoperirile sale științifice despre vin. Astfel, după doi ani, a apărut compania Caudalie, producătoare de cosmetice de înaltă calitate, pe baza proprietăților unice ale uleiului din semințe de struguri.

În afară de produsele pentru piele și corp, brandul Caudalie oferă, de asemenea, produse pentru bronzare, produse de îngrijire a părului, produse cosmetice decorative și o gamă unică de parfumuri. Conceptul brandului Caudalie pornește de la respectul pentru mediu și ecologie. De aceea, produsele Caudalie nu conțin parabeni sau uleiuri minerale, iar brandul este implicat activ în diverse proiecte ecologice. O certitudine în cazul produselor Caudalie este aceea că nu sunt testate pe animale.

Rating Caudalie Beauty Elixir6