CatricePRO Lavender Breeze Slim paletă cu farduri de ochi

Catrice PRO Lavender Breeze Slim paletă cu farduri de ochi
Catrice PRO Lavender Breeze Slim paletă cu farduri de ochi
culoare 010 Sea Of Blossoms 2,4 g
49RON

În stoc | 2.041,67RON / 100 g, incl. TVA | Cod: CTE03334
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine joi 27.01.2022
Ridicare personală
începând de mâine joi 27.01.2022

Paleta pentru machiaj ochilor Catrice PRO Lavender Breeze Slim oferă posibilitatea creării celor mai fantastice variante de farduri de pleoape.

Caracteristici:

  • pigmentare intensă
  • nuanțele sunt ușor de combinat
  • permite crearea unui machiaj variat
  • efect sclipitor și mat

Cum se utilizează:
Se aplică pe pleoape, cu aplicatorul furnizat sau cu vârfurile degetelor.

Caracteristici

Culoare
negru, violet, maro, roz, auriu, argintiu
Efect
mat, sclipitor

Întotdeauna trendy, de bună calitate și accesibile ca preț. Acestea sunt cosmeticele Catrice, mereu în tendințe. Astfel, puteți fi sigură că produsele Catrice vă ajută să realizați un look ca de la cele mai recente prezentări de modă.  

Brandul Catrice a fost fondat de Christina Oster-Daum, o lady cu o viziune clară. Aceea de a realiza cosmetice de calitate, pe care să și le poată permite absolut orice femeie. Pentru că fiecare dintre noi merită să se simtă frumoasă. Și astfel, în anul 2004, au apărut primul fond de ten, primul rimel, prima pudră Catrice și alte produse necesare unui machiaj fără cusur. 

Tipic pentru cosmeticele Catrice sunt calitatea de primă clasă și urmărirea celor mai noi tendințe din lumea frumuseții. Printre produsele emblematice ale acestui brand german se numără fondul de ten Catrice HD Liquid Coverage, opac dar cu efect natural, corectorul Catrice Liquid Camouflage, care camuflează toate imperfecțiunile, sau pudra cu efect matifiant Catrice All Matt Plus. Merită menționate și baza de machiaj cu efect nuanțator lejer Catrice 1 Minute Face Perfector, popularul lac de unghii Catrice More Than Nude și rujul de buze Catrice, în cele mai diverse nuanțe.