CatricePrime And Fine pudra matuire

8×
Catrice Prime And Fine pudra matuire
Catrice Prime And Fine pudra matuire
culoare 010 Translucent 9 g

Cod: CTE1201 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Catrice Prime And Fine
Caracteristici

Pudra Catrice Prime And Fine fixează perfect fondul de ten și conferă tenului un look catifelat

Caracteristici:

  • conferă tenului un aspect mat perfect
  • produsul este rezistent la apă
  • asigură un look proaspăt
  • conferă iluzia unui ten perfect

Ingrediente:

  • cu oglindă

Cum se utilizează:
Cu pămătuful de pudră, se aplică un strat subțire pe toată fața și pe gât, după aplicarea cremei de zi.

Caracteristici

Efect
rezistent la apă, mat

Despre brand Catrice

Întotdeauna trendy, de bună calitate și accesibile ca preț. Acestea sunt cosmeticele Catrice, mereu în tendințe. Astfel, puteți fi sigură că produsele Catrice vă ajută să realizați un look ca de la cele mai recente prezentări de modă.  

Brandul Catrice a fost fondat de Christina Oster-Daum, o lady cu o viziune clară. Aceea de a realiza cosmetice de calitate, pe care să și le poată permite absolut orice femeie. Pentru că fiecare dintre noi merită să se simtă frumoasă. Și astfel, în anul 2004, au apărut primul fond de ten, primul rimel, prima pudră Catrice și alte produse necesare unui machiaj fără cusur. 

Tipic pentru cosmeticele Catrice sunt calitatea de primă clasă și urmărirea celor mai noi tendințe din lumea frumuseții. Printre produsele emblematice ale acestui brand german se numără fondul de ten Catrice HD Liquid Coverage, opac dar cu efect natural, corectorul Catrice Liquid Camouflage, care camuflează toate imperfecțiunile, sau pudra cu efect matifiant Catrice All Matt Plus. Merită menționate și baza de machiaj cu efect nuanțator lejer Catrice 1 Minute Face Perfector, popularul lac de unghii Catrice More Than Nude și rujul de buze Catrice, în cele mai diverse nuanțe.

Rating Catrice Prime And Fine8