Catrice Modern Neutralist paletă cu farduri de ochi

1×
Catrice Modern Neutralist paletă cu farduri de ochi
Catrice Modern Neutralist paletă cu farduri de ochi
culoare 050 Less Is More 5.2 g

Cod: CTE02950 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Catrice Modern Neutralist
Caracteristici

Paleta pentru machiaj ochilor Catrice Modern Neutralist oferă posibilitatea creării celor mai fantastice variante de fond de ten pentru ochi.

Caracteristici:

  • permite crearea unui machiaj variat
  • efect sclipitor și mat
  • culori naturale
  • ușor de aplicat

Cum se utilizează:
Se aplică pe pleoape, cu aplicatorul furnizat sau cu vârfurile degetelor.

Caracteristici

Culoare
maro, auriu, nud

Despre brand Catrice

Întotdeauna trendy, de bună calitate și accesibile ca preț. Acestea sunt cosmeticele Catrice, mereu în tendințe. Astfel, puteți fi sigură că produsele Catrice vă ajută să realizați un look ca de la cele mai recente prezentări de modă.  

Brandul Catrice a fost fondat de Christina Oster-Daum, o lady cu o viziune clară. Aceea de a realiza cosmetice de calitate, pe care să și le poată permite absolut orice femeie. Pentru că fiecare dintre noi merită să se simtă frumoasă. Și astfel, în anul 2004, au apărut primul fond de ten, primul rimel, prima pudră Catrice și alte produse necesare unui machiaj fără cusur. 

Tipic pentru cosmeticele Catrice sunt calitatea de primă clasă și urmărirea celor mai noi tendințe din lumea frumuseții. Printre produsele emblematice ale acestui brand german se numără fondul de ten Catrice HD Liquid Coverage, opac dar cu efect natural, corectorul Catrice Liquid Camouflage, care camuflează toate imperfecțiunile, sau pudra cu efect matifiant Catrice All Matt Plus. Merită menționate și baza de machiaj cu efect nuanțator lejer Catrice 1 Minute Face Perfector, popularul lac de unghii Catrice More Than Nude și rujul de buze Catrice, în cele mai diverse nuanțe.

Rating Catrice Modern Neutralist1