CatriceAdvent Calendar DIY Calendar de Crăciun

3×
Catrice Advent Calendar DIY Calendar de Crăciun
Catrice Advent Calendar DIY Calendar de Crăciun

Acest produs este momentan indisponibil | Cod: CTE03392

Faceți o bucurie dvs. sau celor dragi cu un set cosmetic Catrice Advent Calendar DIY. Un asortiment de produse de machiaj, primit cadou, va fi primit întotdeauna cu plăcere.

Caracteristici:

  • calendar de Crăciun
  • permite crearea unui machiaj variat
  • foarte potrivit ca un cadou

Cum se utilizează:
Folosiți fiecare produs din setul cosmetic conform instrucțiunilor proprii.

Caracteristici

Culoare
roz, gri, nud
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Tipuri de seturi
Calendar de Crăciun
După tipul de acoperire
Ușoară
Tipul de lac
gel
Efect
mat, sclipitor

Întotdeauna trendy, de bună calitate și accesibile ca preț. Acestea sunt cosmeticele Catrice, mereu în tendințe. Astfel, puteți fi sigură că produsele Catrice vă ajută să realizați un look ca de la cele mai recente prezentări de modă.  

Brandul Catrice a fost fondat de Christina Oster-Daum, o lady cu o viziune clară. Aceea de a realiza cosmetice de calitate, pe care să și le poată permite absolut orice femeie. Pentru că fiecare dintre noi merită să se simtă frumoasă. Și astfel, în anul 2004, au apărut primul fond de ten, primul rimel, prima pudră Catrice și alte produse necesare unui machiaj fără cusur. 

Tipic pentru cosmeticele Catrice sunt calitatea de primă clasă și urmărirea celor mai noi tendințe din lumea frumuseții. Printre produsele emblematice ale acestui brand german se numără fondul de ten Catrice HD Liquid Coverage, opac dar cu efect natural, corectorul Catrice Liquid Camouflage, care camuflează toate imperfecțiunile, sau pudra cu efect matifiant Catrice All Matt Plus. Merită menționate și baza de machiaj cu efect nuanțator lejer Catrice 1 Minute Face Perfector, popularul lac de unghii Catrice More Than Nude și rujul de buze Catrice, în cele mai diverse nuanțe.