Carolina Herrera 212 VIP Men Eau de Toilette pentru bărbați

50×
Carolina Herrera 212 VIP Men Eau de Toilette pentru bărbați
Carolina Herrera 212 VIP Men Eau de Toilette pentru bărbați
Livrare gratuită
100 ml
251RON

251RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: CHR0105 | În stoc

Este posibil ca produsul să aibă alt ambalaj decât cel afișat.

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 25.01.2021
Ridicare personală
luni 25.01.2021

Descriere parfum Carolina Herrera 212 VIP Men
Compoziție

Nu dvs. aveți nevoie de petrecere. Petrecerea are nevoie de dvs.! Înarmați-vă cu esența siguranței de sine masculine, concentrată în apa de toaletă pentru bărbați Carolina Herrera 212 VIP Men, și creați-vă singur șansele excepționale ale momentului.

  • un parfum bărbătesc magnetic, ideal pentru seară
  • conferă bărbaților o aură de indispensabilitate, în orice ocazie
  • un parfum oriental lemnos, care nu se pierde niciodată în mulțime

Compoziția parfumului
Experiența olfactivă de neuitat începe de la prospețimea limetei și a mentei, cu o notă luxoasă de caviar. Pulsul vă bate cu putere datorită esenței de vodcă la gheață, cu un strop de ghimbir picant. Finalul elegant și persistent este asigurat de combinația magnetică de ambră, cu mosc și lemn de palisandru.

Povestea parfumului
Carolina Herrera 212 VIP Men este creat pentru noua generație, care se conectează la pulsul nocturn al metropolei printr-un parfum modern și magnetic. Acești tineri nu simt nevoia să încalce regulile. Pur și simplu, inventează reguli noi, pe care ceilalți le urmează.

Silueta puternică a flaconului 212 VIP Men reflectă exuberanța tinerească a conținutului. Forma sa modernă este definită și inspirată de cele mai exclusive petreceri din New York.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
limette, menta, caviar
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
vodka, ghimbir
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
cihlimbar, mosc, palisandru regal
Grupe de parfumuri
orientale, lemnoase

Despre brand Carolina Herrera

„Mă simt responsabilă pentru femeia de astăzi - responsabilă să o fac să se simtă încrezătoare în sine, modernă și, mai ales, frumoasă". Cuvintele designerului de modă venezuelean Carolina Herrera se regăsesc în idealurile brandului pe care ea, în 1980, l-a creat, dându-i numele său.

Influențată de cultura și de moda internațională, Carolina Herrera s-a remarcat de la început printr-un stil personal de excepție. Cu sprijinul Dianei Vreeland, legendar editor de modă al revistei Vogue, colecțiile Carolinei au debutat la Metropolitan Club din New York, în aclamațiile criticilor. Curând, creațiile ei au îmbrăcat personalități ca Jacqueline și Caroline Kennedy, Laura Bush și, ulterior, Michelle Obama.

Brandul a pătruns cu succes în lumea parfumurilor în anul 1988, prin lansarea primului parfum Carolina Herrera. Printre succesele ulterioare se numără colecția Carolina Herrera 212, denumită astfel după îndrăgitul cartier Manhattan și parfumurile pereche Carolina Herrera Good Girl și Bad Boy. Și acestea, la fel ca celelalte parfumuri - și ca întregul brand, de altfel - simbolizează lux, eleganță și tradiție.

Rating Carolina Herrera 212 VIP Men50