Carolina Herrera 212 Sexy Men Eau de Toilette pentru bărbați

14×
Carolina Herrera 212 Sexy Men Eau de Toilette pentru bărbați
Carolina Herrera 212 Sexy Men Eau de Toilette pentru bărbați
Livrare gratuită
100 ml
262RON

262RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: CHR0028 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
sâmbătă 06.03.2021
Ridicare personală
sâmbătă 06.03.2021

Descriere parfum Carolina Herrera 212 Sexy Men
Compoziție

Faceți impresie asupra celor din jur, cu un strop de mister care vă face și mai atrăgător. Apa de toaletă pentru bărbați Carolina Herrera 212 Sexy Men accentuează siguranța de sine a fiecărui bărbat care descoperă străzile orașului noaptea, când adie un vânt cald și aerul vibrează de speranța unei aventuri. 

  • un parfum oriental, magnetic și seducător
  • pune în valoare virilitatea celui care-l folosește, mai ales seara
  • parfumul a fost creat de Alberto Morillas și Rosendo Mateu

Compoziția parfumului
Primele momente aduc un influx de energie citrică, cu bergamotă dulce și mandarină zemoasă. La scurt timp, parfumul evoluează spre picant, datorită cardamonului și piperului negru. Caracterul intens masculin al compoziției este accentuat la final de căldura lemnului de santal și a vaniliei.

Povestea parfumului
La fel de senzual și de misterios ca un cartier cosmopolit - acesta este parfumul Carolina Herrera 212 Sexy Men, inspirat de cel mai uimitor dintre toate - Manhattan-ul newyorkez. Dacă visați la un parfum uimitor și vreți ca toate capetele să se întoarcă după dvs. oriunde mergeți, acesta este parfumul potrivit.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
mandarina, bergamota, tonuri verzi
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
piper, cardamom, galbenele
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
vanilie, cihlimbar
Grupe de parfumuri
orientale

Despre brand Carolina Herrera

„Mă simt responsabilă pentru femeia de astăzi - responsabilă să o fac să se simtă încrezătoare în sine, modernă și, mai ales, frumoasă". Cuvintele designerului de modă venezuelean Carolina Herrera se regăsesc în idealurile brandului pe care ea, în 1980, l-a creat, dându-i numele său.

Influențată de cultura și de moda internațională, Carolina Herrera s-a remarcat de la început printr-un stil personal de excepție. Cu sprijinul Dianei Vreeland, legendar editor de modă al revistei Vogue, colecțiile Carolinei au debutat la Metropolitan Club din New York, în aclamațiile criticilor. Curând, creațiile ei au îmbrăcat personalități ca Jacqueline și Caroline Kennedy, Laura Bush și, ulterior, Michelle Obama.

Brandul a pătruns cu succes în lumea parfumurilor în anul 1988, prin lansarea primului parfum Carolina Herrera. Printre succesele ulterioare se numără colecția Carolina Herrera 212, denumită astfel după îndrăgitul cartier Manhattan și parfumurile pereche Carolina Herrera Good Girl și Bad Boy. Și acestea, la fel ca celelalte parfumuri - și ca întregul brand, de altfel - simbolizează lux, eleganță și tradiție.

Rating Carolina Herrera 212 Sexy Men14