Calvin Klein Obsessed Intense

eau de parfum pentru barbati 125 ml

Calvin Klein Obsessed Intense eau de parfum pentru barbati 125 ml
Calvin Klein Obsessed Intense eau de parfum pentru barbati 125 ml
125 ml

Cod: CAK9114 | Acest produs este momentan indisponibil

Urmărește disponibilitatea produselor

Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
La cumpărarea oricăror produse de minim 190 RON, vă puteți alege gratuit în coșul de cumpărturi un set de călătorie pentru produsele cosmetice sau un ulei de plajă.
Calvin Klein Obsessed Intense
125 ml

Urmărește disponibilitatea produselor

Descriere parfum Calvin Klein Obsessed Intense

Apa de parfum pentru bărbați Obsessed Intense, de la Calvin Klein, este povestea unei iubiri vechi, care evocă pentru totdeauna sentimentele de dăruire absolută, pasiunea și obsesia evidentă.

  • un parfum oriental lemnos, cu subtonuri dulci
  • pentru bărbatul modern și carismatic
  • potrivit pentru toată ziua, dar și la ocazii deosebite

Compoziția parfumului
Notele de vârf constau în grepfrut proaspăt, rubarbă și bobițe focoase de piper de Szechuan. La scurt timp apare inima, în care se combină acordurile de frunze de cedru, de cashmeran moscat și de papirus. Compoziția se bazează pe notele de lemn, de vanilie și de ambră caldă, care-i conferă profunzime, senzualitate și persistență.

Povestea parfumului
Colecția de parfumuri Obsessed, din atelierul brandului Calvin Klein, remodelează vechile standarde ale parfumurilor feminine și masculine. Apa de parfum pentru femei conține lavandă - ingredient tipic pentru parfumurile bărbătești, în timp ce parfumul bărbătesc se bazează pe dulcea și eleganta vanilie. Obsessed Intense, lansat pe piață în anul 2018, este o variantă mai intensă a parfumului Obsessed din anul 2017.

Compoziție

Note varf
grapefruit, piperul de Sichuan, rubarba
Note inima
cedru, kasmeran, rogoz
Note baza
balsam de gurjun, cihlimbar, lemn de guaiac, vanilie neagra
Grupe de parfumuri
lemnoase, orientale

Despre brand Calvin Klein

Calvin Klein a fondat brandul omonim în 1968, împreună cu partenerul său de afaceri, Barry Schwartz. În anii '80, Calvin Klein a ridicat blugii la rang de accesoriu nelipsit din orice garderobă, brodând numele său pe buzunarele din spate.

Liniile curate și stilul simplu, specifice brandului Calvin Klein, sunt legendare. Același lucru este valabil și pentru parfumurile Calvin Klein, care au devenit emblematice, nu numai pentru compozițiile parfumate absolut unice, ci și datorită designului perfect. Primele parfumuri au apărut la sfârșitul anilor ‘70, rămânând până astăzi o întruchipare a spiritului deceniului în care au fost lansate.

La începutul anilor ‘90 au apărut revoluționarele parfumuri Obsession și Eternity, care au devenit legende, pecetluind astfel poziția brandului Calvin Klein în lumea parfumurilor. Parfumurile Calvin Klein sunt create în cooperare cu parfumierii de top din întreaga lume, sub auspiciile liderului mondial de cosmetice Coty.

Rating Calvin Klein Obsessed Intense

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!