Calvin Klein CK FreeEau de Toilette pentru bărbați

11×
Calvin Klein CK Free Eau de Toilette pentru bărbați
Calvin Klein CK Free Eau de Toilette pentru bărbați
Livrare gratuită
Economisiți
315RON

Economisiți 66%
100 ml
107RON

Cod: CAK0192 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
Profitați de livrare gratuită la toate comenzile.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 03.12.2020
Ridicare personală
începând de mâine miercuri 02.12.2020

Descriere parfum Calvin Klein CK Free
Compoziție

Așa miroase libertatea! Detașați-vă de regulile sociale și savurați incredibilul sentiment de libertate deplină. Apa de toaletă pentru bărbați Calvin Klein CK Free vă cucerește cu ingenioasa sa compoziție parfumată, creată pentru un bărbat modern.  

  • un parfum lemnos, proaspăt și aromatic
  • pentru gentlemanul modern
  • potrivit mai ales pentru zi

Compoziția parfumului
Debutează cu o combinație neobișnuită: anason stelat, boabe de ienupăr, absint delicat și suc dulce de nangka (jackfruit). Notele din inimă conțin o combinație seducătoare de piele de căprioară, cu cafea delicioasă, tutun și buchu, o plantă aromatică sud-africană. Baza compoziției parfumate include paciuli și acorduri lemnoase, care conferă apei de toaletă CK Free o căldură luxoasă și un caracter sexy.

Povestea parfumului
CK Free a fost creat în anul 2009, de doi parfumieri: Rodrigo Flores-Roux și Ellen Molner. A fost lansat în luna august, ca un parfum de vară pentru bărbatul modern. Flaconul minimalist reflectă prospețimea compoziției parfumate.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
anason stelat, jackfruit, absinth, ienupar
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
tabac, bucchi, velur, cafea
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
stejar, tonuri lemnoase, patchouli, cedru
Grupe de parfumuri
aromatice, lemnoase

Despre brand Calvin Klein

Calvin Klein a fondat brandul omonim în 1968, împreună cu partenerul său de afaceri, Barry Schwartz. În anii '80, Calvin Klein a ridicat blugii la rang de accesoriu nelipsit din orice garderobă, brodând numele său pe buzunarele din spate.

Liniile curate și stilul simplu, specifice brandului Calvin Klein, sunt legendare. Același lucru este valabil și pentru parfumurile Calvin Klein, care au devenit emblematice, nu numai pentru compozițiile parfumate absolut unice, ci și datorită designului perfect. Primele parfumuri au apărut la sfârșitul anilor ‘70, rămânând până astăzi o întruchipare a spiritului deceniului în care au fost lansate.

La începutul anilor ‘90 au apărut revoluționarele parfumuri Obsession și Eternity, care au devenit legende, pecetluind astfel poziția brandului Calvin Klein în lumea parfumurilor. Parfumurile Calvin Klein sunt create în cooperare cu parfumierii de top din întreaga lume, sub auspiciile liderului mondial de cosmetice Coty.

Rating Calvin Klein CK Free11