Calvin Klein Beauty Eau de Parfum pentru femei

11×
Calvin Klein Beauty Eau de Parfum pentru femei
Calvin Klein Beauty Eau de Parfum pentru femei
Economisiți
349RON

Economisiți 67%
50 ml
112RON

224,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: CAK0001 | În stoc

Este posibil ca produsul să aibă alt ambalaj decât cel afișat.

1
Un cadou pentru tine
Cumpărați parfumuri Calvin Klein de minim 160 RON și aveți livrarea gratuită.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine joi 22.04.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Calvin Klein Beauty
Compoziție

Apa de parfum pentru femei Calvin Klein Beauty este sinonimă cu eleganța sofisticată și frumusețea atemporală.

  • un parfum floral elegant
  • pentru o femeie matură și sigură pe sine
  • ideal pentru zi

Compoziția parfumului:
La debut, vă învăluie acorduri îmbătătoare de ambră, care conferă un ton extrem de seducător întregii compoziții. Inima dezvăluie o iasomie ultra feminină, completată, în notele de bază, de tonuri calde de cedru.

Povestea parfumului
Spre deosebire de compozițiile seducătoare, ca Euphoria sau Obsession, Beauty este un parfum natural și minimalist. Este conceput pentru femeile care nu au nevoie de fațadă, pentru că știu să cucerească prin forța interioară, prin determinarea și prin eleganța lor suverană. Parfumul de lux Beauty, personificat de actrița Diane Kruger, a fost lansat în 2010.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
ambrette
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
iasomie
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
virginia cedru
Grupe de parfumuri
florale

Am scris despre Calvin Klein Beauty
Articole

Despre brand Calvin Klein

Calvin Klein a fondat brandul omonim în 1968, împreună cu partenerul său de afaceri, Barry Schwartz. În anii '80, Calvin Klein a ridicat blugii la rang de accesoriu nelipsit din orice garderobă, brodând numele său pe buzunarele din spate.

Liniile curate și stilul simplu, specifice brandului Calvin Klein, sunt legendare. Același lucru este valabil și pentru parfumurile Calvin Klein, care au devenit emblematice, nu numai pentru compozițiile parfumate absolut unice, ci și datorită designului perfect. Primele parfumuri au apărut la sfârșitul anilor ‘70, rămânând până astăzi o întruchipare a spiritului deceniului în care au fost lansate.

La începutul anilor ‘90 au apărut revoluționarele parfumuri Obsession și Eternity, care au devenit legende, pecetluind astfel poziția brandului Calvin Klein în lumea parfumurilor. Parfumurile Calvin Klein sunt create în cooperare cu parfumierii de top din întreaga lume, sub auspiciile liderului mondial de cosmetice Coty.

Rating Calvin Klein Beauty11