Cacharel Yes I Am Pink First

eau de parfum pentru femei 75 ml

1×
Cacharel Yes I Am Pink First eau de parfum pentru femei 75 ml
Cacharel Yes I Am Pink First eau de parfum pentru femei 75 ml
Livrare gratuită
75 ml
323RON

Cod: CAC01659 | Mai mult de 20 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 24.07.2019
Ridicare personală
miercuri 24.07.2019
Cacharel Yes I Am Pink First
75 ml | 323RON

Descriere parfum Cacharel Yes I Am Pink First

Apa de parfum Cacharel Yes I Am Pink First este o expresie nouă și exuberantă a forței spiritului feminin. Este destinat femeilor care văd întotdeauna partea pozitivă a vieții.

  • un parfum de flori și de fructe, cu accente picante
  • pentru femeile care știu să se bucure de viață
  • ideal pentru fiecare zi

Compoziția parfumului
Motivul central al compoziției parfumate este culoarea roz. O găsim mai întâi în notele de zmeură și de flori de ghimbir roz. În notele din inimă, este reprezentată de esențele florale de iasomie roz și de trandafiri. Senzualitatea orientală aparține santalului roz, din notele de bază.

Povestea parfumului
Parfumul Cacharel I am Pink First simbolizează curajul de a înota împotriva curentului, cu zâmbetul pe buze. Este forța interioară, influxul de energie, dorința contagioasă de a trăi viața după propriile reguli - gândind liber. Esențial nu este „ce faci“, ci „cum faci“. Cu "Pink First" nu contează aspectul superficial al lucrurilor, ci modul în care le vezi tu.

Compoziție

Note varf
ghimbir roșu, zmeura
Note inima
iasomie roz, trandafir
Note baza
lemn de santal
Grupe de parfumuri
florale, orientale, picante

Despre brand Cacharel

Parfumurile franțuzești Cacharel sunt inspirate de feminitatea pură și sunt jucăușe, radiind scântei de culoare. Se disting prin tonuri pasionale și ingrediente nobile, care îmbină influențele tradiționale cu cele moderne.

Fondatorul brandului, Jean Bousquet, a creat inițial doar haute couture. Cacharel a fost una dintre primele case de modă care, în anii 60, a prezentat o colecție pret-a-porter ca o alternativă pentru haute couture. Astfel, brandul Cacharel, cu creațiile sale proaspete și în tendințe, și-a precedat epoca nu doar în modă, ci și în ceea ce privește parfumurile.

Parfumurile Cacharel celebrează feminitatea și romantismul, pe care le prezintă în cele mai variate forme - în legendarul parfum pentru tinere Anaïs Anaïs, în aroma pasiunii Cacharel Amor Amor sau în îndrăznețul și independentul Yes I Am. Parfumurile Cacharel reflectă olfactiv câte o etapă din viața fiecărei femei.

Rating Cacharel Yes I Am Pink First

Adaugă o nouă recenzie

4.0
1 Evaluare
1
aspectul flaconului
persistența parfumului
intensitatea
impresia generală