Cacharel Amor Amor Tentationeau de parfum pentru femei

1×
Cacharel Amor Amor Tentation eau de parfum pentru femei 100 ml
Cacharel Amor Amor Tentation eau de parfum pentru femei 100 ml
100 ml

Cod: CAC0030 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Achiziționați parfumuri Cacharel, Diesel, Ralph Lauren sau Azzaro de minim 240 RON și vă puteți alege gratuit unul dintre cadourile disponibile în coșul de cumpărături.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine

Descriere parfum Cacharel Amor Amor Tentation
Compoziție

Cacharel Amor Amor Tentation, vine in 2008, ca o noua gama de parfumuri Amor Amor, de data aceasta cu adjectivul "Ispita''. Spre deosebire de cel original, floral-fructat Amor-Amor, succesorul lui este mai picant. Parfumul este potrivit pentru femeile care stie fie sarmante si sigure pe ele. Noi ingrediente misterioase iti vor trezi dorinte ascunse. Aroma orientala potrivita tuturor anotimpurilor, subliniaza senzualitatea.

Compoziție

Compozitie
iasomie, cedru, vanilie, mandarina, iedera
Grupe de parfumuri
orientale, florale

Despre brand Cacharel

Parfumurile franțuzești Cacharel sunt inspirate de feminitatea pură și sunt jucăușe, radiind scântei de culoare. Se disting prin tonuri pasionale și ingrediente nobile, care îmbină influențele tradiționale cu cele moderne.

Fondatorul brandului, Jean Bousquet, a creat inițial doar haute couture. Cacharel a fost una dintre primele case de modă care, în anii 60, a prezentat o colecție pret-a-porter ca o alternativă pentru haute couture. Astfel, brandul Cacharel, cu creațiile sale proaspete și în tendințe, și-a precedat epoca nu doar în modă, ci și în ceea ce privește parfumurile.

Parfumurile Cacharel celebrează feminitatea și romantismul, pe care le prezintă în cele mai variate forme - în legendarul parfum pentru tinere Anaïs Anaïs, în aroma pasiunii Cacharel Amor Amor sau în îndrăznețul și independentul Yes I Am. Parfumurile Cacharel reflectă olfactiv câte o etapă din viața fiecărei femei.

Rating Cacharel Amor Amor Tentation1