ByredoMojave Ghost crema de maini hidratanta unisex

Byredo Mojave Ghost crema de maini hidratanta unisex
Byredo Mojave Ghost crema de maini hidratanta unisex
Livrare gratuită
30 ml
160RON

3 de buc. în stoc | 533,33RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: BYR0786
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 21.01.2022
Ridicare personală
începând de astăzi

De acum înainte, mâinile dvs. vor fi nu numai perfect revitalizate, ci și irezistibil parfumate. Crema parfumată pentru mâini Byredo Mojave Ghost vă salvează pielea, iar parfumul său vă încântă simțurile.

Caracteristici:

  • lasă pielea fină și netedă
  • hidratează și hrănește pielea
  • completează parfumul din aceeași linie

Cum se utilizează:
Se aplică crema pe mâini, după nevoie și se masează până la absorbție.

Compoziție

Consistență
crema

Byredo este un inedit brand suedez de parfumuri de nișă, create de fostul jucător de baschet și artist Ben Gorham. Acest bărbat multitalentat și-a descoperit pasiunea pentru parfumuri încă din timpul adolescenței.

Decizia de a crea propriul brand de parfumuri de nișă a luat-o însă în 2006, când, la vârsta de 31 de ani, a început să colaboreze cu parfumieri de talie mondială, ca Olivia Giacobetti și Jerome Epinette. La fel ca și creatorul lor, parfumurile Byredo sunt excepționale. Sunt inspirate din experiențele și amintirile copilăriei lui Ben, dar și de strămoșii indieni din partea mamei sale.

Parfumurile Byredo excelează prin compoziții curate și simple, în care fiecare notă iese perfect în evidență. Descoperiți arome care sunt cu adevărat unice, distincte și atrăgătoare în același timp. Încercați excelentele parfumuri de nișă Byredo!