Bvlgari Splendida Jasmin Noir Eau de Parfum pentru femei

6×
Bvlgari Splendida Jasmin Noir Eau de Parfum pentru femei
Bvlgari Splendida Jasmin Noir Eau de Parfum pentru femei
Promoție
Livrare gratuită
50 ml
325RON

650,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: BVL3440 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 10.05.2021
Ridicare personală
începând de mâine duminică 09.05.2021

Descriere Bvlgari Splendida Jasmin Noir
Compoziție

Bvlgari Splendida Jasmin Noir este un parfum opulent, care surprinde dualitatea, puritatea și noblețea iasomiei.

  • un parfum intens floral
  • pentru o femeie elegantă
  • potrivit pentru seară

Compoziția parfumului
Debutează fermecător, cu gardenii albe și tonuri verzi proaspete. Inima parfumului este dominată de iasomie, completată de o aromă cremoasă de migdale. La final, vă mângâie simțurile lemnul cald de cașmir și nota exotică de paciuli.

Povestea parfumului
Apa de parfum face parte din colecția Bvlgari Splendida, care pune în valoare cele mai nobile flori folosite în parfumerie. Parfumul Splendida Jasmin Noir este o creație a parfumierei Sophie Labbé și a fost lansat în anul 2017.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
gardenie
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
kasmeran
Grupe de parfumuri
florale, lemnoase

Despre brand Bvlgari

Parfumurile Bvlgari sunt de-a dreptul o bijuterie în lumea parfumurilor. Îmbinarea armonioasă între parfum și bijuterie le oferă celor care se dau cu acest parfum magia mediteraneană. Acest brand italian este cunoscut ca un pionier în lumea parfumurilor, nu doar pentru simțul lor de grandoare, ci și prin jocul de culori delicat.

Povestea brandului Bvlgari începe în anul 1884, în „orașul etern” - Roma. La început, brandul s-a specializat în confecționarea bijuteriilor, mai apoi în ceasuri. Primul parfum Bvlgari a fost lansat în anul 1992, iar până în prezent, acest brand de lux a scos o multitudine de colecții de succes, precum Omnia, Man, Goldea și Splendida.

Parfumurile Bvlgari sunt inspirate nu doar din toate continentele mapamondului, ci și din natură și din diversitatea lumii. La crearea acestora lucrează cei mai buni parfumieri din lume, iar tradiția brandului de bijuterii se regăsește în designul sticlelor de parfum.

Misiunea brandului Bvlgari este aceea de a împărtăși cu restul lumii bucuria legată de prelucrarea bijuteriilor din natură.

Rating Bvlgari Splendida Jasmin Noir6