Bvlgari Splendida Jasmin Noireau de parfum pentru femei

4×
Bvlgari Splendida Jasmin Noir eau de parfum pentru femei
Bvlgari Splendida Jasmin Noir eau de parfum pentru femei
Livrare gratuită
619RON

Economisiți 41%
100 ml
367RON

Cod: BVL3439 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 31.01.2020
Ridicare personală
vineri 31.01.2020
  • Descriere parfum
  • Despre brand
  • Rating

Descriere parfum Bvlgari Splendida Jasmin Noir
Compoziție

Parfumul Bvlgari Splendida Jasmin Noir te învăluie într-un voal elegant, devenind o parte indispensabilă a personalității tale.

  • parfum floral
  • pentru femeia senzuală
  • pentru seară și ocazii deosebite

Compoziție

Note varf
gardenie, tonuri verzi
Note inima
lemn de santal
Note baza
tonka, kasmeran
Grupe de parfumuri
florale

Despre brand Bvlgari

Imaginați-vă materiale neconvenționale, combinații de culori vibrante și motive inconfundabile, care flatează forme perfect echilibrate - am descris brandul Bvlgari. Piesele sale de modă și cosmeticele deosebite vă completează personalitatea și vi se potrivesc ca o a doua piele.

Compania italiană de modă Bvlgari a fost înființată la Roma, în 1884, datorită lui Sotirio Bulgari, bărbatul al cărui nume îl poartă cu mândrie și astăzi. De peste 130 de ani, acest brand creează nu numai modă și accesorii de lux, ci și bijuterii în stil Art Deco.

Bvlgari este, de asemenea, renumit și pentru creația de parfumuri. Compozițiile inconfundabile ale parfumurilor Bvlgari au câștigat inimile femeilor și ale bărbaților din întreaga lume. De exemplu, linia de parfumuri pentru femei Bvlgari Omnia, inspirată de strălucirea pietrelor prețioase, este una dintre legendele care au beneficiat, pe parcursul anilor, de numeroase creații noi, în ediții atât limitate, cât și permanente.

Bvlgari este nu numai un simbol al excelenței, ci și un brand pentru care soarta planetei noastre contează. Se implică activ în găsirea unor soluții de sustenabilitate și se interesează, de asemenea, de diverse alte provocări globale.

Rating Bvlgari Splendida Jasmin Noir