Bvlgari BLVeau de parfum pentru femei

12×
Bvlgari BLV eau de parfum pentru femei 75 ml
Bvlgari BLV eau de parfum pentru femei 75 ml
75 ml

Cod: BVL0083 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere parfum Bvlgari BLV

Parfumul Bvlgari BLV are la baza o aroma exceptionala de ghimbir in combinatie cu prospetimea pura a Wisteriei. Are insa si tonuri calde de vanilie si satin matasos invaluite de accente senzuale de lemn de santal si mosc. Bvlgari BLV reuseste sa expuna o combinatie intre tonuri reci si tonuri foarte pasionale, o alaturare contradictorie la prima vedere, care insa se dovedeste a fi una foarte atractiva. Cu un echilibru inedit intre tonurile reci si cele calde ofera o nota pasionala produsului..

Acest produs este alegerea perfecta pentru persoanele care apreciaza individualitatea si contrastul. Esenta BLV este la fel ca si purtatoarea, o esenta frumoasa plina de pasiune si dorinta dar care pastreaza un ton rece, unic care alimenteaza puterea de atractie.

Parfumul de lux Bvlgari BLV este o alegere buna in orice circumstanta, eleganta si stralucirea sa fiind la fel de potrivite pentru ocazile festive cat si in viata cotidiana, la locul de munca. 

Compoziție

Note varf
ghimbir, wisteria
Note inima
lemn de santal, mosc
Note baza
flori de in, vanilie
Grupe de parfumuri
florale, lemnoase

Despre brand Bvlgari

Bvlgari Parfumuri | Bvlgari (fondata în 1884, Roma, Italia), este un brand de lux, cu un stil italian puternic. Marca Bvlgari se inspira din frumusetea atemporala a artei grecesti si romane, fondatorul Sotirio Bvlgari descendent din Epir,  s-a lansat ca producator de bijuterii  din argint ,lucru ce se reflecta in designul sticlelor. Primul magazin Bvlgari se deschide in  Roma si in curand devine foarte popular. Dupa al doilea razboi mondial, familia Bvlgari aplica reguli stricte pentru creatia bijuteriilor  din aur si  accesoriilor Bvlgari , lansand primul magazin din America (New York), concentrându-se, de asemenea, pe productia de ceasuri. In 1993 se lanseaza linia de parfumuri  Bvlgari. Parfumurile Bvlgari devin rapid foarte cautate, plasandu-se in lumea modei ca si produse conventionale, ca de exemplu Eau Parfumee au Thé Vert. Una din cele mai populare game este  Bvlgari Omnia. Istoria parfumurilor Bvlgari este una scurta dar foarte intensa.

Rating Bvlgari BLV

5.0
8
3
1
aspectul flaconului
persistența parfumului
intensitatea
impresia generală