BvlgariBLV eau de parfum pentru femei

12×
Bvlgari BLV eau de parfum pentru femei 75 ml
Bvlgari BLV eau de parfum pentru femei 75 ml
75 ml

Acest produs este momentan indisponibil | Cod: BVL0083

Parfumul Bvlgari BLV are la baza o aroma exceptionala de ghimbir in combinatie cu prospetimea pura a Wisteriei. Are insa si tonuri calde de vanilie si satin matasos invaluite de accente senzuale de lemn de santal si mosc. Bvlgari BLV reuseste sa expuna o combinatie intre tonuri reci si tonuri foarte pasionale, o alaturare contradictorie la prima vedere, care insa se dovedeste a fi una foarte atractiva. Cu un echilibru inedit intre tonurile reci si cele calde ofera o nota pasionala produsului..

Acest produs este alegerea perfecta pentru persoanele care apreciaza individualitatea si contrastul. Esenta BLV este la fel ca si purtatoarea, o esenta frumoasa plina de pasiune si dorinta dar care pastreaza un ton rece, unic care alimenteaza puterea de atractie.

Parfumul de lux Bvlgari BLV este o alegere buna in orice circumstanta, eleganta si stralucirea sa fiind la fel de potrivite pentru ocazile festive cat si in viata cotidiana, la locul de munca. 

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
wisteria, ghimbir
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
lemn de santal, mosc
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
flori de in, vanilie
Grupe de parfumuri
florale, lemnoase

Parfumurile Bvlgari sunt de-a dreptul o bijuterie în lumea parfumurilor. Îmbinarea armonioasă între parfum și bijuterie le oferă celor care se dau cu acest parfum magia mediteraneană. Acest brand italian este cunoscut ca un pionier în lumea parfumurilor, nu doar pentru simțul lor de grandoare, ci și prin jocul de culori delicat.

Povestea brandului Bvlgari începe în anul 1884, în „orașul etern” - Roma. La început, brandul s-a specializat în confecționarea bijuteriilor, mai apoi în ceasuri. Primul parfum Bvlgari a fost lansat în anul 1992, iar până în prezent, acest brand de lux a scos o multitudine de colecții de succes, precum Omnia, Man, Goldea și Splendida.

Parfumurile Bvlgari sunt inspirate nu doar din toate continentele mapamondului, ci și din natură și din diversitatea lumii. La crearea acestora lucrează cei mai buni parfumieri din lume, iar tradiția brandului de bijuterii se regăsește în designul sticlelor de parfum.

Misiunea brandului Bvlgari este aceea de a împărtăși cu restul lumii bucuria legată de prelucrarea bijuteriilor din natură.