Burberry Sport for Men

eau de toilette pentru bărbați 50 ml

3×
Burberry Sport for Men eau de toilette pentru bărbați 50 ml
Burberry Sport for Men eau de toilette pentru bărbați 50 ml
50 ml

Cod: BUR0094 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
La cumpărarea oricăror produse de minim 190 RON vă puteți alege în coșul de cumpărături un cadou din oferta noastră specială cu cadouri de vară.
Burberry Sport for Men
50 ml

Descriere parfum Burberry Sport for Men

Parfumul Burberry Sport for Men este destinat tuturor celor care adoră să facă mereu noi descoperiri și să trăiască clipe de neuitat, pline de emoție!

  • parfum proaspăt
  • parfum picant
  • pentru bărbatul activ
  • pentru zi, mai ales pentru vreme caldă

Compoziție

Note varf
ghimbir, grau
Note inima
chiparos, ienupar, tonuri marine
Note baza
cedru, cihlimbar, mosc
Grupe de parfumuri
aromatice, lemnoase

Despre brand Burberry

Burberry - emblematicul brand britanic este, literalmente, esența stilului țării sale de origine. În lumea parfumurilor, ca și în cea a modei, Burberry întruchipează eleganța atemporală, stilul rafinat și tradițiile engleze.

Brandul Burberry a luat ființă în anul 1856, când tânărul Thomas Burberry a început să lucreze într-un magazin de îmbrăcăminte pentru activități în aer liber. S-a concentrat asupra dezvoltării unor materiale noi și, în 1888, și-a patentat descoperirea: gabardina, material impermeabil, dar care, totuși, respiră.

Practice, piesele Burberry l-au îmbrăcat, de exemplu, pe Roald Amundsen, în călătoria sa la Polul Sud. Ofițerii care au luptat în Primul Război Mondial au purtat jachete care, ulterior, au devenit căutate și de civili. Îndrăgit și de familia regală, casa Burberry a devenit, în anii ’50, furnizor autorizat la Curtea Regală a Marii Britanii.

Emblematicul logo cu cavalerul călare, în armură și motivul în carouri reprezintă, de zeci de ani, garanția calității, la fel ca și cosmeticele și parfumurile Burberry. Fiecare parfum Burberry este fidel acestor tradiții. Încearcă și tu farmecul eleganței britanice, ca o completare a propriului stil.

Rating Burberry Sport for Men

Adaugă o nouă recenzie

4.0
3 Evaluare
2
1
aspectul flaconului
persistența parfumului
intensitatea
impresia generală