BrushArtBasic Pink pensulă pentru estompare

1×
BrushArt Basic Pink pensulă pentru estompare
BrushArt Basic Pink pensulă pentru estompare
pensulă pentru estompare

Acest produs este momentan indisponibil | Cod: BRU1068

Peria plată de umbrire BrushArt Basic Pink are perii sintetici scurți, moi și deși, pentru a aplica de fiecare dată o cantitate optimă de pigment. Forma sa rotunjită este potrivită pentru amestecarea culorilor și pentru estomparea tușului de ochi, cu mare precizie. Această perie permite umbrirea precisă și aplicarea fardului de-a lungul liniei genelor, pentru un efect fumuriu al ochilor. O puteți utiliza la aplicarea uscată și umedă, pentru pudră sau cremă de aplicare a umbrelor de ochi. Peria de umbrire BrushArt Basic Pink este potrivită chiar și pentru aplicarea fardului pe sprâncene. Vă ajută să creați un număr nelimitat de efecte, fie că doriți doar o fardare clasică, fie că urmați ultimele tendințe ale modei. 

Pentru un aspect fumuriu: pe pensula de umbrire BrushArt Basic Pink se aplică un fard foarte închis și se trasează o linie de-a lungul genelor de sus – eventual, puteți trasa linia cu dermatograful. Apoi, apăsând ușor cu peria spre marginea liniei, întindeți-o spre arcadă și estompați-o până aproape de sprâncene. Pentru a evidenția colțul exterior al ochiului, se aplică un fard închis și se umbrește. Pentru un efect și mai pronunțat, puteți trasa și estompa delicat linia și de-a lungul conturului inferior al ochiului. 

Fibrele acestei perii sunt sintetice și de o calitate excepțională. Periile din colecția BrushArt Basic Pink se pot utiliza și pentru pielea alergică la părul natural. 

Cum se întrețin periile BrushArt? Dacă folosiți zilnic periile BrushArt, vă recomandăm să le spălați o dată pe săptămână. Frecați pensula, în apă călduță, cu un săpun delicat sau cu un produs special pentru acest scop. Încercați să evitați părțile metalice și mânerul. Dacă peria este încrustată cu un fond de ten foarte rezistent, puteți adăuga la șampon puțină sodă. Se înmoaie pensula, apoi se clătește sub jet de apă, până când apa de clătire este perfect limpede. Apoi se presează cu grijă apa rămasă din perie și se dă perilor forma inițială. Se lasă să se usuce în aer liber, în poziție orizontală sau verticală, cu fibrele în jos. O îngrijire adecvată extinde durata de viață a periilor și asigură aplicarea corectă a fondului de ten.  

Un brand tânăr, care dictează tendințele în domeniul accesoriilor de machiaj, al îngrijirii părului și al stylingului. Brandul BrushArt oferă perii pentru păr, pensule de machiaj și produse pentru îngrijirea acestora. Găsiți, de asemenea, genți cosmetice cu modele cool și multe alte accesorii. Pe scurt, tot ce-i trebuie unei adevărate IT Girl!

Dintre bestseller-uri fac parte, fără discuție, pieptenii cu păr de mistreț. Luciul pe care îl lasă în păr după periere este cu adevărat unic! Iar bureții de machiaj sunt de neîntrecut la aplicarea fondului de ten. Un finisaj atât de natural nu obțineți cu nimic altceva.

BrushArt va încânta și iubitoarele pensulelor de machiaj. Perii BrushArt sunt superfini și creează un machiaj fără cusur. Împreună cu gentuța cosmetică, pensulele reprezintă cadoul perfect. Toate micile prințese vor adora gențile cosmetice pentru copii, agrafele și elasticele. Disciplinează cu blândețe chiar și cel mai fin păr și, în plus, sunt atât de drăgălașe!

Acesta este BrushArt, accesorii de calitate la prețuri avantajoase, într-un design trendy, cu care rutina dvs. beauty devine mai distractivă.