BrushArt Basic Pink

pensula pentru aplicarea produselor cu consistenta lichida sau cremoasa

1×
BrushArt Basic Pink pensula pentru aplicarea produselor cu consistenta lichida sau cremoasa
BrushArt Basic Pink pensula pentru aplicarea produselor cu consistenta lichida sau cremoasa
pensula pentru aplicarea produselor cu consistenta lichida sau cremoasa
21RON

Cod: BRU1060 | Mai mult de 20 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 26.08.2019
Ridicare personală
luni 26.08.2019
BrushArt Basic Pink
pensula pentru aplicarea produselor cu consistenta lichida sau cremoasa | 21RON

Descrierea produsului BrushArt Basic Pink

Peria pentru fond de ten lichid BrushArt Basic Pink trebuie să existe neapărat în trusa fiecărei femei. Grație formei sale plate și fibrelor fine îngustate la vârfuri, distribuie uniform toate produsele lichide sau cremoase. Ajunge chiar și în unghiurile mai puțin accesibile ale feței și nu lasă urme. O puteți folosi și la aplicarea corectorului pe porțiuni mai mari sau la aplicarea diverselor măști, creme sau seruri. 

Pentru un ten perfect radios, se folosesc două nuanțe de fond de ten lichid. Nuanța mai deschisă se aplică cu peria BrushArt Basic Pink în centrul feței, iar nuanța mai închisă pe contururi.  

Perii sunt realizați din fibre sintetice. Periile din colecția BrushArt Basic Pink se pot utiliza și pentru pielea alergică la părul natural.  

Cum se întrețin periile BrushArt? Dacă folosiți zilnic periile BrushArt, vă recomandăm să le spălați o dată pe săptămână. Frecați pensula, în apă călduță, cu un săpun delicat sau cu un produs special pentru acest scop. Încercați să evitați părțile metalice și mânerul. Dacă peria este încrustată cu un fond de ten foarte rezistent, puteți adăuga la șampon puțină sodă. Se înmoaie pensula, apoi se clătește sub jet de apă, până când apa de clătire este perfect limpede. Apoi se presează cu grijă apa rămasă din perie și se dă perilor forma inițială. Se lasă să se usuce în aer liber, în poziție orizontală sau verticală, cu fibrele în jos. O îngrijire adecvată extinde durata de viață a periilor și asigură aplicarea corectă a fondului de ten.  

Despre brand BrushArt

Pensule cosmetice BrushArt | BrushArt, dupa cum sugereaza si numele, transforma literalmente machiajul de zi cu zi in arta. Aceste pensule au fost special concepute pentru un machiaj perfect al fetei, ochilor si buzelor.
Un machiaj perfet necesita precizie in aplicare, precizie pe care BrushArt o poate atinge folosind materiale de inalta calitate. Marca BrushArt cuprinde o gama larga de pensule cosmetice pentru orice tip de machiaj. Mai exact, pensulele BrushArt sunt special concepute pentru aplicarea blush-ului, pudrei, rujului sau gloss-ului.