BourjoisVolume Glamour paleta farduri de ochi

1×
Bourjois Volume Glamour paleta farduri de ochi
Bourjois Volume Glamour paleta farduri de ochi
culoare 001 Coup De Coeur 8,4 g
34RON

  • Bourjois Volume Glamour paleta farduri de ochi
  • Bourjois Volume Glamour paleta farduri de ochi
  • Bourjois Volume Glamour paleta farduri de ochi
Mai mult de 5 buc. în stoc | 404,76RON / 100 g, incl. TVA | Cod: BOU03296
1
Un cadou pentru tine
Cumpărați produse Bourjois Paris de peste 55 RON și vă oferim cadou o geantă pentru cosmetice.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 28.01.2022
Ridicare personală
începând de astăzi

Paleta pentru machiaj ochilor Bourjois Volume Glamour oferă posibilitatea creării celor mai fantastice variante de farduri de pleoape.

Caracteristici:

  • permite crearea unui machiaj variat
  • accentuează ochii
  • pentru machiaj de zi și de seară
  • ușor de aplicat

Cum se utilizează:
Se aplică pe pleoape, cu aplicatorul furnizat sau cu vârfurile degetelor.

Caracteristici

Culoare
maro, auriu, nud, vișiniu
Efect
mat, de perlă, strălucitor

Brand-ul francez Bourjois, fondat în anul 1863 de către vizionarul Joseph-Albert Ponsine, este specializat mai ales în cosmetica decorativă. Primele sale produse au fost bastonașele de machiaj pe bază de ceară, destinate cu precădere actorilor de teatru și purtând nume comice ca „Jealous“ („gelos“) sau „Lovesick“ („bolnav de Dragoste”).
La momentul actual, Bourjois oferă o gamă variată de produse – rimel, dermatografe, rujuri, demachiante, deodorante, geluri de duş, parfumuri și altele – destinate mai ales femeilor. Se străduieşte însă să-şi urmeze filozofia originală și să ofere clienților calitate de vârf la preţuri rezonabile. Fardurile Bourjois sunt îndrăznețe, elegante și de bun gust, potrivite oricărei ocazii și dispoziții. Parfumurile vă surprind prin senzualitate și intensitate.
De menționat că „sora mai tânără a lui Chanel“ (cum se prezintă însăși marca Bourjois) este literalmente obsedată de culori. În catalogul său găsiți 400 de nuanțe, dintre care un sfert se schimbă în fiecare an, în funcție de trendurile actuale. Un mare accent se pune pe designul ambalajului – Bourjois chiar lansează cu regularitate ediții de colecție limitate, în stil vintage.
Bourjois se mândrește cu străduința sa neîncetată de a dezvolta produse noi. A inventat, printre altele, rimelul cu două capete (Coup de Théâtre) sau fardurile de pleoape pudră în cutiuțe, cu pensula inclusă (Suivez Mon Regard). Cosmetica Bourjois este îndrăgită nu doar de stiliștii profesionişti, ci și de o serie de celebrități ca, de exemplu, Kate Hudson, Jessica Simpson, Kate Middleton sau membrii faimosului grup One Direction.
Marca Bourjois îi va încânta cu siguranță pe toți cei care doresc să arate bine şi să-și creeze propria imagine personalizată, sunt creativi.