BourjoisRouge Velvet Ink ruj de buze lichid cu efect matifiant

12×
Bourjois Rouge Velvet Ink ruj de buze lichid cu efect matifiant
Bourjois Rouge Velvet Ink ruj de buze lichid cu efect matifiant

Delicat ca mătasea, perfect mat și plăcut pe buze. Despre ce produs vorbim? Desigur că despre rujul lichid, cu efect matifiant, Bourjois Rouge Velvet Ink, care va conferi buzelor dvs. o culoare intensă. Acesta nu se întinde, nu se șterge și va rezista pe buze, timp de până la 24 de ore.

Este suficient să aplicați rujul pe buze dimineața, înainte de a pleca la servici, și gata! Nu va mai trebui să vă faceți griji întreaga zi.

Caracteristici:

  • oferă buzelor o culoare intensă, cu finisaj mat
  • rezistă pe buze până la 24 de ore
  • nu se întinde și nu se transferă
  • este ușor de aplicat, datorită aplicatorului special
  • este lejer și plăcut pe buze

Aplicare:
Cu ajutorul vârfului aplicatorului, trasați mai întâi conturul buzelor. Apoi, rujați și restul buzelor.

Caracteristici

Culoare
nud
Efect
mat

Brand-ul francez Bourjois, fondat în anul 1863 de către vizionarul Joseph-Albert Ponsine, este specializat mai ales în cosmetica decorativă. Primele sale produse au fost bastonașele de machiaj pe bază de ceară, destinate cu precădere actorilor de teatru și purtând nume comice ca „Jealous“ („gelos“) sau „Lovesick“ („bolnav de Dragoste”).
La momentul actual, Bourjois oferă o gamă variată de produse – rimel, dermatografe, rujuri, demachiante, deodorante, geluri de duş, parfumuri și altele – destinate mai ales femeilor. Se străduieşte însă să-şi urmeze filozofia originală și să ofere clienților calitate de vârf la preţuri rezonabile. Fardurile Bourjois sunt îndrăznețe, elegante și de bun gust, potrivite oricărei ocazii și dispoziții. Parfumurile vă surprind prin senzualitate și intensitate.
De menționat că „sora mai tânără a lui Chanel“ (cum se prezintă însăși marca Bourjois) este literalmente obsedată de culori. În catalogul său găsiți 400 de nuanțe, dintre care un sfert se schimbă în fiecare an, în funcție de trendurile actuale. Un mare accent se pune pe designul ambalajului – Bourjois chiar lansează cu regularitate ediții de colecție limitate, în stil vintage.
Bourjois se mândrește cu străduința sa neîncetată de a dezvolta produse noi. A inventat, printre altele, rimelul cu două capete (Coup de Théâtre) sau fardurile de pleoape pudră în cutiuțe, cu pensula inclusă (Suivez Mon Regard). Cosmetica Bourjois este îndrăgită nu doar de stiliștii profesionişti, ci și de o serie de celebrități ca, de exemplu, Kate Hudson, Jessica Simpson, Kate Middleton sau membrii faimosului grup One Direction.
Marca Bourjois îi va încânta cu siguranță pe toți cei care doresc să arate bine şi să-și creeze propria imagine personalizată, sunt creativi.