Bourjois Rouge Edition 12Hour

ruj cu persistenta indelungata

Bourjois Rouge Edition 12Hour ruj cu persistenta indelungata
Bourjois Rouge Edition 12Hour ruj cu persistenta indelungata
Bourjois Rouge Edition 12Hour ruj cu persistenta indelungata
culoare 45 Red-outable 3,5 g
34RON

Cod: BOU1450 | Mai mult de 5 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 02.05.2019
Ridicare personală
joi 02.05.2019
Bourjois Rouge Edition 12Hour
culoare 45 Red-outable 3,5 g | 34RON

Descriere cosmetice Bourjois Rouge Edition 12Hour

Pentru buze irezistibile, ai încredere în rujul cu rezistență de lungă durată Bourjois Rouge Edition 12 heures. Textura sa aderă perfect pe buze și rămâne neschimbat întreaga zi, fără să necesite ajustări.

Caracteristici:

  • are o culoare intensă și un efect mătăsos, semi-mat
  • nu încarcă buzele și oferă o senzație de confort
  • are o rezistență de 12 ore
  • pentru buze netede și fine

Compoziție:

  • unt de shea - hrănește buzele
  • extract de mătase

Mod de aplicare:
Rujul se aplică din centrul buzelor spre colțuri. Pentru o acoperire maximă, se aplică un al doilea strat, în sens opus.

Despre brand Bourjois

Brand-ul francez Bourjois, fondat în anul 1863 de către vizionarul Joseph-Albert Ponsine, este specializat mai ales în cosmetica decorativă. Primele sale produse au fost bastonașele de machiaj pe bază de ceară, destinate cu precădere actorilor de teatru și purtând nume comice ca „Jealous“ („gelos“) sau „Lovesick“ („bolnav de Dragoste”).
La momentul actual, Bourjois oferă o gamă variată de produse – rimel, dermatografe, rujuri, demachiante, deodorante, geluri de duş, parfumuri și altele – destinate mai ales femeilor. Se străduieşte însă să-şi urmeze filozofia originală și să ofere clienților calitate de vârf la preţuri rezonabile. Fardurile Bourjois sunt îndrăznețe, elegante și de bun gust, potrivite oricărei ocazii și dispoziții. Parfumurile vă surprind prin senzualitate și intensitate.
De menționat că „sora mai tânără a lui Chanel“ (cum se prezintă însăși marca Bourjois) este literalmente obsedată de culori. În catalogul său găsiți 400 de nuanțe, dintre care un sfert se schimbă în fiecare an, în funcție de trendurile actuale. Un mare accent se pune pe designul ambalajului – Bourjois chiar lansează cu regularitate ediții de colecție limitate, în stil vintage.
Bourjois se mândrește cu străduința sa neîncetată de a dezvolta produse noi. A inventat, printre altele, rimelul cu două capete (Coup de Théâtre) sau fardurile de pleoape pudră în cutiuțe, cu pensula inclusă (Suivez Mon Regard). Cosmetica Bourjois este îndrăgită nu doar de stiliștii profesionişti, ci și de o serie de celebrități ca, de exemplu, Kate Hudson, Jessica Simpson, Kate Middleton sau membrii faimosului grup One Direction.
Marca Bourjois îi va încânta cu siguranță pe toți cei care doresc să arate bine şi să-și creeze propria imagine personalizată, sunt creativi.