Bourjois Healthy Mix bază de machiaj împotriva semnelor de oboseală

1×
Bourjois Healthy Mix bază de machiaj împotriva semnelor de oboseală
Bourjois Healthy Mix bază de machiaj împotriva semnelor de oboseală
20 ml

Cod: BOU01622 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Bourjois Healthy Mix
Caracteristici

Baza de machiaj împotriva semnelor de oboseală Bourjois Healthy Mix netezește și uniformizează tenul, pregătindu-l perfect pentru aplicarea fondului de ten.

Caracteristici:

  • uniformizează aspectul tenului și minimalizează vizibilitatea porilor
  • înviorează tenul și îl pregătește pentru aplicarea fondului de ten
  • textura de gel extra ușoară nu lasă o peliculă grasă
  • conferă pielii un efect catifelat
  • nu încarcă pielea, oferindu-i confort și prospețime întreaga zi
  • amestecul de vitamine A, C și B5 asigură nutriție și hidratare

Mod de aplicare:
Se aplică uniform, pe pielea curată și se întinde uniform. Apoi se aplică fondul de ten, ca de obicei.

Caracteristici

Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele

Despre brand Bourjois

Brand-ul francez Bourjois, fondat în anul 1863 de către vizionarul Joseph-Albert Ponsine, este specializat mai ales în cosmetica decorativă. Primele sale produse au fost bastonașele de machiaj pe bază de ceară, destinate cu precădere actorilor de teatru și purtând nume comice ca „Jealous“ („gelos“) sau „Lovesick“ („bolnav de Dragoste”).
La momentul actual, Bourjois oferă o gamă variată de produse – rimel, dermatografe, rujuri, demachiante, deodorante, geluri de duş, parfumuri și altele – destinate mai ales femeilor. Se străduieşte însă să-şi urmeze filozofia originală și să ofere clienților calitate de vârf la preţuri rezonabile. Fardurile Bourjois sunt îndrăznețe, elegante și de bun gust, potrivite oricărei ocazii și dispoziții. Parfumurile vă surprind prin senzualitate și intensitate.
De menționat că „sora mai tânără a lui Chanel“ (cum se prezintă însăși marca Bourjois) este literalmente obsedată de culori. În catalogul său găsiți 400 de nuanțe, dintre care un sfert se schimbă în fiecare an, în funcție de trendurile actuale. Un mare accent se pune pe designul ambalajului – Bourjois chiar lansează cu regularitate ediții de colecție limitate, în stil vintage.
Bourjois se mândrește cu străduința sa neîncetată de a dezvolta produse noi. A inventat, printre altele, rimelul cu două capete (Coup de Théâtre) sau fardurile de pleoape pudră în cutiuțe, cu pensula inclusă (Suivez Mon Regard). Cosmetica Bourjois este îndrăgită nu doar de stiliștii profesionişti, ci și de o serie de celebrități ca, de exemplu, Kate Hudson, Jessica Simpson, Kate Middleton sau membrii faimosului grup One Direction.
Marca Bourjois îi va încânta cu siguranță pe toți cei care doresc să arate bine şi să-și creeze propria imagine personalizată, sunt creativi.

Rating Bourjois Healthy Mix1