Bourjois Eye Catching paleta de 8 culori

5×
Bourjois Eye Catching paleta de 8 culori
Bourjois Eye Catching paleta de 8 culori
culoare Nude Palette 4.5 g

Cod: BOU01676 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Bourjois Eye Catching
Caracteristici

Descoperiți paleta ideală pentru a crea un machiaj natural al ochilor, Bourjois Eye Catching Palette! Conține 8 nuanțe nud în diferite finisaje: satinate, ultra perlate, strălucitoare și mate. Oglinda din interiorul paletei vă permite sa vă evidențiați ochii oricând și oriunde. Realizarea machiajelor naturale nu a fost niciodată mai rapidă și mai ușoară!

Caracteristici:

  • 8 nuanțe naturale
  • include aplicator
  • evidențiază privirea
  • rezistă până la 12 ore
  • textură pigmentată, ușor de estompat
  • include oglindă
  • finisaje satinate, perlate, strălucitoare și mate

Aplicare:
1. Aplicați o umbră de bază ușoară pe întreaga pleoapă, bej deschis (poziția 2) sau roz deschis (poziția 4)
2. Aplicați o umbră medie în pliu și în colțul extern, bej cald (poziția 3) sau violet prună (poziția 7)
3. Aplicați umbra întunecată pe linia superioară și inferioară a genelor, maro închis (poziția 8)
4. Evidențiați colțul intern și arcada sprâncenei cu o culoare mai deschisă, bej perlat (poziția 1)

Caracteristici

Culoare
maro, roz, gri, auriu, nud
Efect
mat, de perlă, strălucitor, sclipitor

Am scris despre Bourjois Eye Catching
Articole

Despre brand Bourjois

Brand-ul francez Bourjois, fondat în anul 1863 de către vizionarul Joseph-Albert Ponsine, este specializat mai ales în cosmetica decorativă. Primele sale produse au fost bastonașele de machiaj pe bază de ceară, destinate cu precădere actorilor de teatru și purtând nume comice ca „Jealous“ („gelos“) sau „Lovesick“ („bolnav de Dragoste”).
La momentul actual, Bourjois oferă o gamă variată de produse – rimel, dermatografe, rujuri, demachiante, deodorante, geluri de duş, parfumuri și altele – destinate mai ales femeilor. Se străduieşte însă să-şi urmeze filozofia originală și să ofere clienților calitate de vârf la preţuri rezonabile. Fardurile Bourjois sunt îndrăznețe, elegante și de bun gust, potrivite oricărei ocazii și dispoziții. Parfumurile vă surprind prin senzualitate și intensitate.
De menționat că „sora mai tânără a lui Chanel“ (cum se prezintă însăși marca Bourjois) este literalmente obsedată de culori. În catalogul său găsiți 400 de nuanțe, dintre care un sfert se schimbă în fiecare an, în funcție de trendurile actuale. Un mare accent se pune pe designul ambalajului – Bourjois chiar lansează cu regularitate ediții de colecție limitate, în stil vintage.
Bourjois se mândrește cu străduința sa neîncetată de a dezvolta produse noi. A inventat, printre altele, rimelul cu două capete (Coup de Théâtre) sau fardurile de pleoape pudră în cutiuțe, cu pensula inclusă (Suivez Mon Regard). Cosmetica Bourjois este îndrăgită nu doar de stiliștii profesionişti, ci și de o serie de celebrități ca, de exemplu, Kate Hudson, Jessica Simpson, Kate Middleton sau membrii faimosului grup One Direction.
Marca Bourjois îi va încânta cu siguranță pe toți cei care doresc să arate bine şi să-și creeze propria imagine personalizată, sunt creativi.

Rating Bourjois Eye Catching5