Bottega Veneta Illusione Eau de Parfum pentru femei

6×
Bottega Veneta Illusione Eau de Parfum pentru femei
Bottega Veneta Illusione Eau de Parfum pentru femei
Livrare gratuită
75 ml
519RON

692RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: BTT00343 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 01.03.2021
Ridicare personală
începând de mâine duminică 28.02.2021

Descriere parfum Bottega Veneta Illusione
Compoziție

Trăiți un vis mai real și o realitate mai visătoare. Vă ajută apa de parfum Bottega Veneta Illusione. Estompează, pentru câteva clipe suspendate în timp, granița dintre vis și realitate, pentru a trăi momentul unic de magie care îmbată simțurile.

  • un parfum floral-lemnos, pur feminin
  • pentru femeia senzuală și elegantă
  • formează pereche cu apa de toaletă pentru bărbați Bottega Veneta Illusione

Compoziția parfumului
Încă din primul moment, vă captivează tonurile elegante de bergamotă și suculența coacăzelor negre. Notele din inimă au dulceața smochinelor, cu adieri de flori de portocal. Seducătoarea compoziție este desăvârșită de tonurile mediteraneene de lemn de măslin, în simbioză perfectă cu boabele de tonka și cu căldura lor jucăușă.

Povestea parfumului
Cu parfumul Illusione, Bottega Veneta definește din nou sensul cuvântului lux. Această senzuală apă de parfum este întruchiparea siestei netulburate, la marginea piscinei, când simți doar adierile calde de vară, care dau străluciri vălurelelor de la suprafața apei. Parfumul își are și corespondentul masculin, apa de toaletă pentru bărbați Illusione, cu care formează o elegantă pereche italiană.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
bergamota, coacaze negre
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
floare de portocal, smochin
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
maslin, tonka
Grupe de parfumuri
florale, lemnoase

Despre brand Bottega Veneta

Renumele brandului italian Bottega Veneta se datorează produselor de pielărie artizanale, la care se folosesc tehnici de împletire tradiționale. Încă de la debutul său în anul 1966, brandul a redefinit noțiunea de lux și, aproape o jumătate de secol mai târziu, a lansat primul său parfum. Eterne ca farmec și stil, parfumurile Bottega Veneta sunt destinate femeilor deosebite și bărbaților temerari. Se disting prin utilizarea celor mai prețioase și mai fine ingrediente din toată lumea, care lasă o impresie de neuitat. Simplu, elegant și luxos, designul flaconului evocă arta fascinantă, fără vârstă, a meșterilor sticlari venețieni.

Bottega Veneta combină tehnicile tradiționale sofisticate cu inovațiile atent selectate, pentru ca fiecare produs să fie nu numai frumos, ci și perfect funcțional. Stilul Bottega Veneta este rafinat, senzual și cu o personalitate puternică. Brandul promovează individualitatea și îi permite clientului să-și dezvăluie forța și încrederea interioare. Îi impresionează, cu siguranță, pe toți cei care apreciază unicitatea, luxul și rafinamentul modei italiene.

Rating Bottega Veneta Illusione6