BiothermEau D’Énergie Lotiune de corp energizanta

Biotherm Eau D’Énergie Lotiune de corp energizanta
Biotherm Eau D’Énergie Lotiune de corp energizanta
Livrare gratuită
Economisiți
139RON

Economisiți 21%
400 ml
109RON

În stoc | 27,25RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: BIO0613
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 07.12.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Loțiunea de corp energizantă Biotherm Eau D’Énergie oferă pielii obosite un impuls rapid, dar și o senzație de confort durabilă. Structura sa fină și catifelată, îmbogățită cu extract de caise și cu vitaminele E și F, este imediat absorbită. Hidratează și hrănește optim pielea, lăsând-o frumoasă și luminoasă.

Caracteristici:

  • hidratează optim pielea
  • îi conferă nutriția necesară
  • lasă pielea frumoasă și luminoasă
  • conferă o senzație de confort minunată
  • se absoarbe foarte rapid

Ingrediente:

  • extract de caise
  • vitaminele E și F

Aplicare:
Se aplică în cantitate suficientă, pe pielea uscată și curată, se întinde cu atenție și se lasă să se usuce complet, înainte de a vă îmbrăca.

Caracteristici

Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele
Substanțe active
vitamina E

Biotherm simbolizează interacțiunea armonioasă dintre om și natură. Pătrunde și tu în lumea acvatică a acestui brand de cosmetice unic.

Brandul Biotherm este inspirat de forța izvoarelor termale, a mineralelor și a altor substanțe bioactive. Compoziția unică a produselor absoarbe energia din apă, ca element natural de la care a început viața pe Terra.

Efectele izvoarelor naturale din Pirinei sunt cunoscute de secole. Unii au crezut chiar că acestea ar fi izvoarele veșnicei tinereți. În anii '50 ai secolului trecut, pe suprafața acestor izvoare a fost descoperită o substanță specială, ale cărei proprietăți extraordinare au fost demonstrate de cercetările ulterioare efectuate de Dr. Jose Jullien. Acesta a combinat cunoștințele sale cu experiența cosmeticienei Janine Marissal și, împreună, au pus bazele brandului Biotherm.

Datorită caracteristicilor sale biologice unice, această apă creează o interacțiune optimă cu pielea umană, având capacitatea de a regenera și de a proteja în mod unic pielea. Biotherm oferă astăzi unul dintre cele mai bune tratamente pentru ten și corp, precum și parfumuri fresh fermecătoare, cu accente naturale. Testează și tu magia acestei ape vii.