Bione CosmeticsCare peeling de curățare profundă

15×
Bione Cosmetics Care peeling de curățare profundă
Bione Cosmetics Care peeling de curățare profundă
castravete 200 g
19RON

În stoc | 9,50RON / 100 g, incl. TVA | Cod: BCO0463
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 10.12.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Un ten frumos înseamnă mai ales un ten absolut curat. Prin urmare, nu subestimați îngrijirea regulată și includeți exfoliantul pentru curățare profundă, Bione Cosmetics Care, în rutina dvs. cosmetică. Curăță foarte bine tenul și pielea de celulele moarte. Totodată, destupă garantat porii înfundați, eliminând excesul de sebum și resturile de machiaj.

Încă de la prima utilizare a exfoliantului Bione, tenul și pielea strălucesc de curățenie și devin moi la atingere. Iar adaosul de extract de castraveți are efecte de calmare și de hidratare recunoscute.

Caracteristici:

  • curăță tenul și pielea de toate impuritățile
  • îndepărtează celulele epiteliale moarte
  • curăță în profunzime porii astupați
  • curăță tenul de resturile de machiaj
  • lasă pielea netedă și hidratată
  • calmează și hidratează tenul și pielea

Ingrediente:

  • extract de castraveți – are efecte calmante, hidratante și emoliente

Aplicare:
Se întinde pe tenul și pe pielea umezite în prealabil și se masează cu apăsări ușoare. Apoi se clătește mai întâi cu apă călduță, apoi cu apă rece. Puteți folosi un gel de duș, pentru o curățare mai ușoară. Folosiți cu regularitate, dar nu mai des de o dată pe săptămână.

Atenționare:
Nu folosiți exfoliantul pe pielea arsă de soare sau deteriorată. Clătiți temeinic produsul din păr, din barbă, din nări sau din urechi.

Caracteristici

Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele
Efect
exfoliere
Când se utilizează
ziua și noaptea

Brand-ul Bion Cosmetics face parte din portofoliul companiei cehe Drogerex, care se ocupă cu producţia, vânzarea şi distribuţia produselor cosmetice şi de drogherie. Bion Cosmetics are un moto: „simplitatea este putere“. În compoziţia şampoanelor, a cremelor, a gelurilor de duş, a loţiunilor de corp şi a celorlaltor produse nu veţi găsi niciun ingredient inutil. Accentul cade pe funcţionalitate, nu pe cantitate.
O menţiune specială merită produsele etichetate ca „ecologice“, care nu conţin silicon, parabeni, fenoli, derivaţi din petrol sau alte substanţe potenţial dăunătoare. De aceea pot fi utilizate şi de către persoanele care suferă de diferite afecţiuni dermatologice.
Preparatele Bione Cosmetics sunt dezvoltate pe baza celor mai recente cunoştinţe ştiinţifice şi, înainte de a fi scoase pe piaţă, sunt riguros testate (dar nu pe animale). Produsele cosmetice naturale Bione Cosmetics sunt eficace, sigure şi, nu în ultimul rând, prietenoase cu mediul. În plus, achiziţionarea lor cu siguranţă nu vă va ruina bugetul.
Marca Bione Cosmetics îi va atrage cu certitudine pe toţi cei care doresc să contribuie la protecţia mediului şi care caută calitate la un preţ rezonabil.