Bione Cosmetics Calendula vaselina cosmetica

Bione Cosmetics Calendula vaselina cosmetica
Bione Cosmetics Calendula vaselina cosmetica
155 ml

Cod: BCO0616 | Acest produs este momentan indisponibil

Este posibil ca produsul să aibă alt ambalaj decât cel afișat.

Un cadou pentru tine
15% reducere la cosmetice! Folosiți codul 15notino în coșul de cumpărături. Nu se aplică produselor aflate la reducere sau lichidare de stoc.

Descriere Bione Cosmetics Calendula
Caracteristici

Crema de corp Bione Cosmetics Calendula răsfață pielea, oferindu-i nutriția necesară și o hidratare de lungă durată.

Caracteristici:

  • regenerează pielea
  • acțiune hrănitoare și emolientă
  • hidratează pielea în profunzime

Cum se utilizează:
Se utilizează după cum este necesar.

Caracteristici

Consistență
balm
Tipul de piele
ten sensibilă, ten uscată, ten normală

Despre brand Bione Cosmetics

Brand-ul Bion Cosmetics face parte din portofoliul companiei cehe Drogerex, care se ocupă cu producţia, vânzarea şi distribuţia produselor cosmetice şi de drogherie. Bion Cosmetics are un moto: „simplitatea este putere“. În compoziţia şampoanelor, a cremelor, a gelurilor de duş, a loţiunilor de corp şi a celorlaltor produse nu veţi găsi niciun ingredient inutil. Accentul cade pe funcţionalitate, nu pe cantitate.
O menţiune specială merită produsele etichetate ca „ecologice“, care nu conţin silicon, parabeni, fenoli, derivaţi din petrol sau alte substanţe potenţial dăunătoare. De aceea pot fi utilizate şi de către persoanele care suferă de diferite afecţiuni dermatologice.
Preparatele Bione Cosmetics sunt dezvoltate pe baza celor mai recente cunoştinţe ştiinţifice şi, înainte de a fi scoase pe piaţă, sunt riguros testate (dar nu pe animale). Produsele cosmetice naturale Bione Cosmetics sunt eficace, sigure şi, nu în ultimul rând, prietenoase cu mediul. În plus, achiziţionarea lor cu siguranţă nu vă va ruina bugetul.
Marca Bione Cosmetics îi va atrage cu certitudine pe toţi cei care doresc să contribuie la protecţia mediului şi care caută calitate la un preţ rezonabil.

Rating Bione Cosmetics Calendula