Bione CosmeticsBio Sun spray pentru dupa bronzat cu efect de hidratare

Bione Cosmetics Bio Sun spray pentru dupa bronzat cu efect de hidratare
Bione Cosmetics Bio Sun spray pentru dupa bronzat cu efect de hidratare
260 ml
22RON

8,46RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: BCO01364 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 27.09.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Bione Cosmetics Bio Sun
Caracteristici

Produsul cu conținut de pantenol Bione Cosmetics Bio Sun regenerează în profunzime și îngrijește intens pielea expusă la soare.

Caracteristici:

  • lasă o senzație de prospețime
  • hidratează intens
  • calmează pielea după bronzare

Cum se utilizează:
După expunerea la soare, se aplică uniform pe pielea curată.

Caracteristici

Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele
Substanțe active
vitamina E, Cu Panthenol

Despre brand Bione Cosmetics

Brand-ul Bion Cosmetics face parte din portofoliul companiei cehe Drogerex, care se ocupă cu producţia, vânzarea şi distribuţia produselor cosmetice şi de drogherie. Bion Cosmetics are un moto: „simplitatea este putere“. În compoziţia şampoanelor, a cremelor, a gelurilor de duş, a loţiunilor de corp şi a celorlaltor produse nu veţi găsi niciun ingredient inutil. Accentul cade pe funcţionalitate, nu pe cantitate.
O menţiune specială merită produsele etichetate ca „ecologice“, care nu conţin silicon, parabeni, fenoli, derivaţi din petrol sau alte substanţe potenţial dăunătoare. De aceea pot fi utilizate şi de către persoanele care suferă de diferite afecţiuni dermatologice.
Preparatele Bione Cosmetics sunt dezvoltate pe baza celor mai recente cunoştinţe ştiinţifice şi, înainte de a fi scoase pe piaţă, sunt riguros testate (dar nu pe animale). Produsele cosmetice naturale Bione Cosmetics sunt eficace, sigure şi, nu în ultimul rând, prietenoase cu mediul. În plus, achiziţionarea lor cu siguranţă nu vă va ruina bugetul.
Marca Bione Cosmetics îi va atrage cu certitudine pe toţi cei care doresc să contribuie la protecţia mediului şi care caută calitate la un preţ rezonabil.

Rating Bione Cosmetics Bio Sun