BiodermaPhotoderm Max Aquafluid fluid pentru tonifierea bronzului SPF 50+

Bioderma Photoderm Max Aquafluid fluid pentru tonifierea bronzului SPF 50+
Bioderma Photoderm Max Aquafluid fluid pentru tonifierea bronzului SPF 50+
Economisiți
101RON

Economisiți 41%
culoare Light Colour 40 ml
59RON

În stoc | 147,50RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: BIR1792
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine miercuri 19.01.2022
Ridicare personală
începând de astăzi
Consistență
fluid
Tipul de ten
ten sensibil, ten gras, ten mixt
Factor de protecție
protecție foarte ridicată (SPF 50+)
Protecție împotriva soarelui
cu SPF

Dermato-cosmeticele Bioderma sunt bazate pe cunoașterea pielii și a mecanismelor sale biologice. Această abordare științifică garantează obținerea unor produse a căror compoziție țintește precis diverse tipuri de piele sau problemele specifice acestora. Cosmeticele Bioderma nu conțin ingrediente dermatologice nocive, precum parabeni, ftalați sau formaldehide. Toate produsele conțin numai ingrediente active pure, care se găsesc normal în piele și, de aceea, Bioderma garantează o toleranță perfectă a preparatelor sale. Toate produsele de îngrijire a tenului și a pielii au fost testate clinic și au apărut sub supravegherea experților în dermatologie, alergologie și toxicologie.

De la debutul său în anul 1970, brandul deține numeroase brevete. De exemplu, apa micelară Bioderma Sensibio este prima apă de curățare din istorie, menținându-se și astăzi printre cele mai populare. La rândul său, gama Bioderma Sébium conține complexul brevetat Fluidactiv, care luptă eficient împotriva simptomelor tenului gras și problematic.

Portofoliul brandului cuprinde și tratamente sofisticate pentru corp. Dar, mai ales, Bioderma nu oferă doar un ajutor temporar, ci rezolvă întotdeauna direct cauza reală a problemei. Și tu poți oferi tenului și pielii tale îngrijirea ideală!