Treci la conținutul principal

Îți dorești un păr plin de volum? Avem soluția!

15 februarie 2017Notino
.
În calitate de blogger și aproape dependentă de shooting-uri zilnice, am învățat să pun un accent mult mai mare pe părul meu și felul în care arată, chiar dacă sunt zile în care mi-aș dori să îl pot prinde într-o coadă simplă la baza gatului. Sunt zile în care aleg un păr perfect îndreptat și săptămâni întregi în care aș alege doar bucle lejere și jucăușe.
Îmi place la nebunie un păr perfect îndreptat cu placa, într-o nuanță frumoasă, caldă, dar mai ales sănătos și cu textură ,,ordonată'', însă din când în când apelez la peria rotativă și aleg un look mai wild, cu mult volum și șuvițe rebele care să-mi încadreze fața. Știi, acel look pe care îl obții atât de simplu la salon, dar acasă pare imposibil atunci când nu ai chiar cea mai bună dexteritate sau mâinile îți obosesc destul de repede.
Astfel, după ce îmi spăl părul și aplic tratamentul meu preferat, îl usuc cu peria rotativă pe șuvițe, aplic ulei pentru vârfuri, dar nu înainte de a-l încalzi puțin în palme, iar la rădăcină aplic pudra pentru volum de la Matrix, Style Link Perfect. Acesta este produsul minune despre care vreau să vă vorbesc - o pudră foarte ușoară, care se aplică la rădăcină, formând cât mai multe cărări și pulverizând o cantitate super mică.
Mie îmi place să-mi usuc părul cu peria, să îl rulez pe degete și să-l prind cu agrafe ca și cum aș avea bigudiuri mari în păr. Astfel, rădăcina rămâne la vedere și pot aplica pudra pe care o las puțin să acționeze, iar apoi, când părul se răcește complet, îl desfac și masez puțin rădăcinile de așa natură încât produsul să fie distribuit egal. Ca rezultat, părul meu are un super volum și arată mult mai bine și mai natural decât dacă aș aplica o spumă de păr sau un alt produs pentru volum.
Întrucât odată aplicată la rădăcină, pudra are funcția de a absorbi sebumul, funcționează și ca un șampon uscat. Părul prinde volum și arată fresh cât să poți ieși în oraș fără să fii nevoită să te speli chiar atunci pe cap, pentru ca sunt sigură ca ți se întâmplă și ție să fii uneori pe fugă și să nu poți să-ți revigorezi părul doar bătând din degete. Uite și un alt motiv pentru care să alegi această pudră pentru păr. Ba mai mult, pentru că pot să folosesc un singur produs în loc de două, mă ajută atunci când călătoresc să economisesc spațiu în bagaj.
Matrix Style Link Perfect are o textură fină, de culoare albă și rezistență mare. E suficientă doar o cantitate super mică de produs încât părul să își mențină volumul chiar și la 2-3 zile după aplicare și fără să-l încarce.
Pudra pentru volum vine într-un recipient de 7g și este foarte spornică. O folosesc deja de vreo 4 luni și cred că încă mai am jumătate de flacon de care să mă bucur în perioada următoare. Eu v-o recomand cu drag și sper să vă placă la fel de mult pe cât mi-a plăcut mie.
Text realizat de: Andreea Manole, blogger pe Miu Miu.

Citiți mai mult