Matrix Style Link Height Riserpudra pentru par pentru volum

15×
Matrix Style Link Height Riser pudra pentru par pentru volum
Matrix Style Link Height Riser pudra pentru par pentru volum
Livrare gratuită
Economisiți
56RON

Economisiți 41%
7 g
33RON

Cod: MTX1673 | În stoc

Este posibil ca produsul să aibă alt ambalaj decât cel afișat.

1
Coletăria
miercuri 08.04.2020

Descrierea produsului Matrix Style Link Height Riser
Caracteristici

Descriere:
Pudra de păr Matrix Style Link Perfect ridică părul de la rădăcini și, astfel, îi conferă un volum masiv. În plus, pudra de păr pentru volum Matrix Style Link Perfect îi conferă părului o anumită textură.

Acest produs de coafat nu creează pete albe inestetice în păr. Pudra este foarte discretă și se poate îndepărta oricând din păr, cu peria.

Efecte:

  • pudră cu textură ușoară
  • ridică părul de la rădăcină
  • conferă volum părului
  • ușor de aplicat
  • nu lasă urme albe în păr

Mod de aplicare:
Se aplică pudra la rădăcina părului uscat și se masează delicat. Apoi se modelează după dorință.

Caracteristici

Consistență
pudra
Efect
Definire și textură, Fixare, păr voluminos, Controlul sebumului excesiv
Tipul scalpului
scalp gras

Despre brand Matrix

Cosmeticele Matrix |Matrix reprezintă una dintre mărcile de îngrijire a părului cele mai renumite pe mapamond. A fost fondată în anul 1980 în Statele Unite, de către soții Arnie și Sydell Miller, grupa de clienți țintă fiind saloanele de frumusețe, stiliștii, artiștii în machiaj etc. Această cosmetică de înaltă calitate este acum accesibilă și publicului larg.
În oferta firmei Matrix găsiți produse pentru toate tipurile de păr. Nu contează dacă aveți părul gras, deteriorat, uscat, casant sau cu vârfurile despicate – cu ajutorul șampoanelor, al balsamurilor, al uleiurilor revitalizante și al celorlalte produse Matrix, părul îşi va recăpăta rapid sănătatea și frumusețea. Nu mai este necesar să adăugăm că Matrix oferă soluții și pentru persoanele care suferă de mătreață sau de căderea părului.
Un capitol de sine stătător îl reprezintă produsele de styling. Matrix prezintă pe piaţă o gamă completă de fixative, paste de modelare, spume de fixare, sprayuri și alte produse interesante, care vă dau posibilitatea de a vă stiliza o coafură modernă și frumoasă, chiar și acasă. Este suficient să dați frâu liber fanteziei și creativității proprii.
Matrix se mândrește cu faptul că folosește cele mai moderne tehnologii la dezvoltarea produselor sale. Fiecare este conceput în așa fel încât să obțineți rezultate profesionale, chiar și fără cunoștințe în domeniu. Matrix oferă stiliștilor profesioniști posibilitatea de a participa la un program de formare unic. Nu e de mirare că, pe piața americană, Matrix a devenit numărul unu pe segmentul său.
Brand-ul Matrix îi atrage cu siguranță pe toți cei care doresc să încerce produsele de îngrijire a părului folosite de stelele de la Hollywood, de cei care nu doar încearcă, ci și poartă coafuri originale și de cei care caută calitate la un preț rezonabil.

Rating Matrix Style Link Height Riser

tracking pixel