Treci la conținutul principal

CK ONE SUMMER: EMOȚIILE VERII

28 martie 2021Notino
CK ONE de Calvin Klein evocă un parfum aromat cu note citrice, destinat femeilor și bărbaților. Parfumul creează o stare de spirit universală. Parfumul emblematic prezintă un colorit îndrăzneț, emană o simplitate juvenilă și revigorantă. Celebrând individualitatea, acest parfum redă entuziasmul unei oportunități nelimitate.

Parfumul combină notele proaspete de ceai verde, papaya și bergamotă. Accentele rafinate de nucșoară, violetă, cardamom și trandafir sunt armonizate perfect. Parfumul CK ONE prezintă accente masculine și feminine. CK ONE este un parfum revoluționar, desprins de stereotipurile tradiționale de gen, accentele feminine florale întâlnesc notele masculine de mosc într-un parfum unisex.

Revigorant, inspirat de răcoarea unei oaze, noutatea CK ONE SUMMER 2021 în ediție limitată este parfumul care nu face abstracție de gen, reflectă toate emoțiile verii prezentând un parfum citric-lemnos. Parfumul energizant evocă briza oceanului, reliefând notele de vârf de mandarină, ghimbir și sare de mare. Îmbogățită cu salvie, notele de bază de lemn de santal și de ambră conferă un caracter efemer fascinant și senzual. Exalând nonșalanță și juvenilitate, CK ONE SUMMER evocă o zi estivală de plajă. Sticla suprarealistă proiectată de Mishko prezintă o gradație de la albastru spre verde și un text distorsionat, ce evocă perfect atmosfera verii.

Livrare gratuită la fiecare achizi?ie de parfumuri din colec?ia CK One ?i un cadou special la achizi?ia acestei noută?i.

Citiți mai mult