Treci la conținutul principal

Recenzie: Top rujuri rezistente la sărut

2 februarie 2022Notino
Rujul vă accentuează întotdeauna atuurile cele mai irezistibile! Buzele perfect rujate nu necesită o completare, sub forma unui machiaj intens. Este suficient un fond de ten bun, un rimel și, desigur, vedeta: un ruj bun, într-o nuanță uimitoare, care vă vine bine. Inspirați-vă din recenziile celor mai bune rujuri rezistente la sărut. Le veți adora!

Dacă doriți un ruj rezistent la sărut, de bună calitate, alegeți o textură lichidă. Au, de regulă, o pigmentare mai înaltă și, în consecință, o acoperire mai opacă. Aceste rujuri au o persistență durabilă, rezistând impecabil ore în șir, timp în care puteți să mâncați, să beți și să vă sărutați fără teamă!

Personal vă recomand rujurile lichide cu finisaj mat, care, din experiența mea personală, chiar arată perfect întreaga zi. Sunt disponibile într-o gamă variată de branduri și de culori – alegeți-o pe aceea care vă place și care se asortează părului și tenului dvs.

La un ruj lichid veți aprecia și genul de aplicator care permite o conturare foarte precisă a buzelor. Buzele intens colorate trebuie rujate cu mare precizie; aveți grijă la contururile întinse sau inexacte. Cât privește rujurile clasice și cele solide, recomand aplicarea acestora cu o pensulă cosmetică specială pentru conturarea buzelor.

Nu vă temeți nici de nuanțele intense! Buzele în nuanțe de roșu arată senzual și seducător, fiind potrivite pentru ocazii speciale, cum este, desigur, și sărbătoarea Sfântului Valentin. Surprindeți-vă partenerul și cu un machiaj sexy, sunt sigură că îl va aprecia!

Produse

Pentru mai multă inspirație pe tema celor mai frumoase rujuri rezistente la sărut, citiți recenziile următoare!

Top rujuri rezistente la sărut:

MAC Cosmetics Retro Matte Liquid Lipcolour 

Rujul transferat pe dinți, pe pahare sau pe pulovere, rujul întins pe bărbie (mulțumesc, măscuță dragă). Cred că, în asemenea clipe, fiecare dintre noi își dă seama cât este de important să aibă un ruj de calitate, care să reziste bine. Ca să nu mai vorbim de sărut, care este cu adevărat „botezul focului“! În opinia mea, rujul care rezistă la sărut rezistă la orice. Și, astfel, am plecat la vânătoarea celui mai bun ruj persistent, hotărâtă fiind să-l testez în practică. Alegerea mea a căzut pe rujul mat lichid, Retro Matte Liquid Lipcolour, de la MAC Cosmetics, în nuanța Burnt Spice. Aplicarea este un vis: la o singură trecere, am obținut o acoperire de 100 %. Este, realmente, foarte pigmentat. Nu se întinde, de aceea nici nu a fost nevoie de conturare. Chiar dacă se usucă foarte rapid, l-am lăsat să se „odihnească“ o oră până la testul sărutului. Cum s-a comportat? I-aș da 4 puncte din 5. Iubitului meu nu i-au rămas urme, rujul nu mi s-a întins pe buze și nici nu a necesitat mici ajustări. În concluzie, super! Singurul mic reproș pe care îl am este acela că usucă buzele. Este însă un fenomen comun tuturor rujurilor mate, iar eu, ce-i drept, sufăr destul de mult din cauza buzelor uscate. Una peste alta, rujul a rezistat la sărut, la prânz și la diverse băuturi. A persistat 6 ore pe buze.  

Andreea K.

Mac Cosmetics Powder Kiss Liquid Lipcolor

Găsirea unui ruj cu o persistență suficientă pentru întreaga zi de muncă, inclusiv mâncarea și băutura, mi-a luat destul de mult timp. Am încercat o mulțime de branduri și, în ultimele șase luni, am revenit frecvent la rujurile de la Mac Cosmetics. Momentan, noul meu favorit este Powder Kiss Liquid Lipcolor. Are o nuanță nud frumoasă și mată, perfectă pentru fiecare zi. Rujurile mate au tendința de a usca foarte mult buzele, dar nu este și cazul acestei frumuseți. Textura sa este foarte plăcută pe buze, nu se fărâmițează, iar buzele mele rămân hidratate până la sfârșitul zilei. 

Natalia D.

Lancôme L'Absolu Rouge Drama Ink

Persistența rujului se testează cel mai bine în cadrul a trei activități: mâncat, băut și sărutat. De aceea, o întâlnire cu cină ridică testarea la nivel de bacalaureat. Exact acesta a fost examenul pe care a trebuit să-l treacă rujul lichid Lancôme, pe care l-am ales în nuanța nudă French Tea (preferata mea) și pe care l-am purtat într-un restaurant coreean specializat în BBQ. 

Am verificat rujul pe parcursul mesei și am constatat că rezistă la maximum. Cel mai mare avantaj al acestui ruj este că, oricât ați încerca să-l „mâncați”, el se transformă ușor și grațios într-o nuanță delicată, care rămâne în continuare pe buze. Și, atenție, rezistă excelent și la sărutatul de la finalul serii, fără a vă marca partenerul cu legendarele ștampile. 💋 În concluzie, acord cu bucurie rujului Lancôme L'Absolu Rouge Drama Ink titlul Rezistent la sărut. Cine vrea un pupic?

Vanessa M. B.

Clarins Water Lip Stain

Dacă bag mâna în foc pentru acest produs? Oricând! Mi-am cumpărat Lip Stain de la Clarins în mai multe nuanțe și îl recomand peste tot. Nu este acel ruj lichid clasic, care lasă pe buze un strat de vopsea uscată, ci un produs lichid intens pigmentat, care este, practic, absorbit în pielea buzelor, unde rezistă ore întregi. Amintiți-vă de acele înghețate de zmeură care lasă pe buze o culoare frumoasă și suculentă! Avantajul său este că se poate stratifica – o picătură nuanțează, două picături colorează, iar trei picături creează o culoare saturată. În plus, datorită pigmentării serioase, Water Lip Stain rămâne cu adevărat pe buze multă vreme. Ce v-ați putea dori mai mult de la un ruj persistent?

P.S. Chiar este incredibil de rezistent la sărut. Am verificat pentru dvs.! ;)

Adina S.

Estée Lauder Pure Color Whipped Matte Lip Color

Am primit spre testare rujul Estée Lauder Pure Color Whipped Matte Lip Color, în nuanța Soft Hearted. M-a atras din primul moment textura aerisită, aproape spumoasă, care nu se simte pe buze, iar, după câteva clipe, se absoarbe complet. Atuurile sale principale sunt faptul că nu usucă buzele absolut deloc, nu se imprimă și arată foarte natural. Uneori mi s-a întâmplat și să uit că-l am pe buze. A necesitat una, maximum două mici ajustări pe durata întregii zile, în principal după mese, altfel a rezistat fără probleme. Nu sunt absolut sigură că supraviețuiește unei ședințe de pupături pasionale, dar, la un sărut-două, rezistă fără probleme și fără a vă ștampila prețioasa jumătate. 😊

Suzana H.

Smashbox Always on Liquid Lipstick

Am tânjit multă vreme după această frumusețe de ruj și, când am primit posibilitatea de a-l testa pe propriile buze, nu am ezitat o clipă. Rujul se aplică ușor, lăsând un strat cu adevărat subțire și natural. Nuanța m-a surprins, deoarece m-am așteptat la o culoare realmente „sălbatică“, dar este, în realitate, destul de cumințică. Tocmai de aceea este ideală pentru zi. Testarea a decurs în condiții grele, cu un meniu gras de la McDonalds mâncat după miezul nopții și cu băuturi fără număr, iar, la finalul serii/dimineții, nu a lipsit nici ultimul challenge, sub formă de salivă. Nu susțin că rujul a rămas intact ca după aplicare, a arătat însă mai mult decât respectabil; tinde să se estompeze de pe buze, fără a lăsa o crustă inestetică. Mai am și alte preferate, dar acesta a urcat foarte sus în topul preferințelor mele personale. 

Anna C. 

Citiți mai mult