Treci la conținutul principal

NOU Lancaster: 100% rarele solare sunt sub control

24 iunie 2016Notino
Despre brand-ul Lancaster am scris anul trecut, la începutul verii, ca fiind unul dintre cele mai bune de pe piața cosmeticelor solare.

 Produsele sale îndeplinesc toate așteptările pe care cineva le-ar putea avea de la cosmeticele solare. De 70 de ani, acest brand dedică o cercetare detaliată în ceea ce privește razele de lumină și impactul acestora asupra îmbătrânirii pielii. Un fapt foarte important este faptul că razele UV reprezintă doar 10% din razele UV, la care suntem expuși. Cum rămâne cu restul? Aceasta este radiația infraroșie și lumină vizibilă. Ele reprezintă peste 90% din lumina soarelui care pătrunde în straturile profunde ale pielii și provoacă îmbătrânirea prematură. Problema este că nu toate produsele cosmetice solare ne pot proteja 100% de soare, însă există câteva care o fac. Prin urmare, laboratoarele Lancaster au dezvoltat o tehnologie specială, Full Light, care are această capacitate.

O protecție solară mai bună

Noua gamă de produse Lancaster Sun Beauty și Lancaster Sun Control se bazează tocmai pe această tehnologie Full Light, care în comparație cu alte produse cosmetice solare are un mare avantaj. Acestea se concentrează asupra întregului spectru de lumină, adică UVA + UVB + LUMINA VIZIBILĂ + RADIAȚIA INFRAROȘIE, protejând astfel pielea perfect.

Razele de lumină sunt dăunătoare pentru noi?

  • Razele UVB sunt responsabile pentru bronzare, iar în cel mai rău caz de arsurile solare.
  • Razele UVA accelerează îmbătrânirea pielii și interferează cu echilibrul adecvat al celulelor.
  • Raze infraroșii epuizează colagenul pielii și a fibrelor de elastină, care pe termen lung duc la o reducere a elasticității pielii.
  • Lumina vizibilă, creator de radicali liberi, provoacă cele mai profunde straturi ale disfuncției celulare a pielii, ceea ce contribuie la îmbătrânirea accelerată a pielii.

Acesta este motivul pentru care brand-ul Lancaster a dezvoltat un sistem cuprinzător, care ar putea absorbi simultan, reflecta și neutraliza diferitele valuri ale spectrului luminii minimizând astfel efectele lor nocive asupra pielii. Și a reușit, a format Sun Beauty și Sun Control, care se concentrează asupra întregului spectru de lumină și prin intermediul acestora pielea ta va fi protejată de soare, în măsura maximă posibilă.

Protejează-ți părul!

Se întâmplă să observi că părul tău este slăbit în mod semnificativ și lipsit de viață? Este un fapt real faptul că în perioada verii părul suferă extrem. Acest lucru se întâmplă din cauza soarelui, sării și apei cu clor - toți acești factori slăbesc semnificativ părul nostru. Prin urmare, brand-ul Lancaster a lansat un nou ser de îngrijire a părului Sun Beauty Multi-repairing Oil Serum, care acționează imediat asupra fibrei părului și o animă într-un minut. Acesta conține uleiuri prețioase, care au efecte miraculoase. Produsul se aplică pe părul umed sau uscat, se absoarbe rapid și oferă o senzație plăcută. Achiziționează-l în această vară și vei vedea că părul tău va rămâne sănătos, puternic, strălucitor și hrănit.

Nu trebuie să renunți la parfum

Brand-ul Lancaster, cu excepția gamei de protecție solară introdusă în acest an, prezintă o noutate încântătoare. Parfumul care te duce cu gândul la o plajă exotică însorită. Apa de toaletă pentru femei Lancaster Le Parfum Solaire este inspirată de mirosul tipic de produse solare Lancaster.

Parfumurile clasice nu sunt bune pentru a le utiliza dacă ai de gând să faci plajă. Însă acest parfum, este ideal pentru momentul când te duci la plajă. Compoziția numită Lancaster Parfum Solaire a fost creată de parfumierul Christiane Plos. Notele de vârf ale parfumului sunt formate din ylang-ylang, crin și esență de portocale. Inima acestuia este inundată de prospețime energizantă. Buchetul de scorțișoară, zambilă, iasomie și petale de trandafiri, este învăluit în aroma de voaluri fine și foarte feminine. În cele din urmă intră în joc, note de mosc alb și heliotrop. Acest efect este intensificat de violetă și lemn coardă. Încercă-l, este un parfum căruia nu îi poți rezista.

Carolina

Citiți mai mult