Baylis & Harding Beauticology Reindeerset de cosmetice pentru femei

Baylis & Harding Beauticology Reindeer set de cosmetice pentru femei
Baylis & Harding Beauticology Reindeer set de cosmetice pentru femei

Cod: BAH04418 | Acest produs este momentan indisponibil

gel de duș 100 ml + lapte de corp 50 ml + cremă pentru duș 100 ml + crema de maini 50 ml + saruri de baie 25 g + burete pentru spalare 1 buc

Un cadou pentru tine
Economisiți 20% la seturile de lux selectate. Pentru reducere, folosiți codul set20 în coșul de cumpărături. Nu se aplică seturilor cadou aflate la reducere sau lichidare de stoc.

Caracteristici

Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Baylis & Harding

Firma familială britanică Baylis & Harding se ocupă, din anul 1970, de producerea unor parfumuri fermecătoare și a unor produse cosmetice de primă clasă. Produsele Baylis & Harding sunt concepute, în primul rând, pentru a încânta simțurile. Selecția atentă a ingredientelor parfumate și combinațiile inedite oferă o adevărată bucurie olfactivă, direct din inima Angliei.

Cosmeticele parfumate Baylis & Harding inspiră momente plăcute de relaxare, oferind în același timp pielii o îngrijire perfectă. Produsele sunt hipoalergenice și sunt oferite în ambalaje elegante, care atrag de la prima vedere. De aceea, fiecare set de cosmetice Baylis & Harding poate fi, de asemenea, un cadou ideal pentru cei dragi.

Rating Baylis & Harding Beauticology Reindeer