Batiste Hint of Colour șampon uscat pentru nuante de par castaniu

18×
Batiste Hint of Colour șampon uscat pentru nuante de par castaniu
Batiste Hint of Colour șampon uscat pentru nuante de par castaniu
200 ml
15RON

7,50RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: BTS1848 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 18.06.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Batiste Hint of Colour
Caracteristici

Împrospătați-vă părul instant cu șamponul uscat Batiste Beautiful Brunette Dry Shampoo! Lasă părul curat, absoarbe excesul de sebum și se amestecă perfect cu nuanțele de șaten, evitând reziduurile albe. Parfumează delicat cu note de bergamotă, piersică și vanilie.

Caracteristici:

  • împrospătează și curăță părul
  • absoarbe excesul de sebum
  • nu lasă reziduuri albe
  • parfumează delicat părul

Ingrediente:

  • fără sulfați
  • conține culoare

Aplicare:
Agitați foarte bine înainte de aplicare, cu cât agitați mai bine cu atat mai eficient se previn reziduurile albe. Împărțiți părul pe secțiuni și pulverizați la rădăcini, de la o distanță de 30 cm, nu uitați de partea din spatele capului. Masați scalpul cu vârfurile degetelor, lăsați un minut să acționeze apoi periați și stilizați.

Caracteristici

Tipuri de păr
toate tipurile de păr
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp

Despre brand Batiste

Șampoanele uscate Batiste oferă un ajutor imediat părului dumneavoastră. Revitalizează rapid și comod părul obosit și tern și îi conferă un aspect lejer și un parfum proaspăt. De acum înainte nu mai trebuie să suferiți din cauza părului gras sau a coafurii fără volum între două spălări! Șampoanele Batiste vă asigură un păr curat, proaspăt și voluminos, oricând și oriunde! Este suficient să pulverizați șamponul Batiste pe păr, să masați uşor și să continuați coafarea obișnuită. Obțineți în câteva minute un păr curat și frumos, cu un volum elegant.
Firma britanică Batiste vă oferă o paletă largă de șampoane uscate, dintre care îl puteți alege uşor exact pe acela care vi se potrivește. Șampoanele uscate Batiste sunt oferite în variante speciale pentru blonde şi brunete, precum și pentru părul vopsit. Vă vor fermeca și prin aromele de fructe sau florale, pline de prospețime. Nu vă stricați buna dispoziție datorită coafurii fără volum! Oferiți părului un aspect proaspăt în câteva minute, datorită șampoanelor uscate Batiste!

Rating Batiste Hint of Colour18