Batiste Fragrance Cherry șampon uscat pentru volum și strălucire

26×
Batiste Fragrance Cherry șampon uscat pentru volum și strălucire
Batiste Fragrance Cherry șampon uscat pentru volum și strălucire
50 ml
10RON

20RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: BTS1836 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 10.03.2021
Ridicare personală
marți 09.03.2021

Descrierea produsului Batiste Fragrance Cherry
Caracteristici

Părul dvs. necesită o spălare temeinică, dar dvs. nu aveți timpul necesar? Șamponul uscat Batiste Dry Shampoo For All Hair Types Fruity & Cheeky Cherry este cea mai ușoară și mai eficientă soluție. Acesta nu doar că va absorbi sebumul în exces, ci, în același timp, va oferi părului un volum extravagant și o strălucire orbitoare. Bonus? Părul dvs. va mirosi a vișine coapte.

Caracteristici:

  • curăță instantaneu părul
  • absoarbe sebumul
  • conferă părului strălucire, volum și energie
  • parfumează superb părul

Mod de aplicare:
Șamponul uscat se agită întotdeauna temeinic înainte de folosire. Se aplică pe păr de la o distanță de 20 cm, se masează delicat cu degetele și se lasă scurt timp să acționeze. La final, se perie părul cu atenție. 

Caracteristici

Tipuri de păr
toate tipurile de păr
Efect
Controlul sebumului excesiv
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp
Probleme cu părul
păr gras

Despre brand Batiste

Șampoanele uscate Batiste oferă un ajutor imediat părului dumneavoastră. Revitalizează rapid și comod părul obosit și tern și îi conferă un aspect lejer și un parfum proaspăt. De acum înainte nu mai trebuie să suferiți din cauza părului gras sau a coafurii fără volum între două spălări! Șampoanele Batiste vă asigură un păr curat, proaspăt și voluminos, oricând și oriunde! Este suficient să pulverizați șamponul Batiste pe păr, să masați uşor și să continuați coafarea obișnuită. Obțineți în câteva minute un păr curat și frumos, cu un volum elegant.
Firma britanică Batiste vă oferă o paletă largă de șampoane uscate, dintre care îl puteți alege uşor exact pe acela care vi se potrivește. Șampoanele uscate Batiste sunt oferite în variante speciale pentru blonde şi brunete, precum și pentru părul vopsit. Vă vor fermeca și prin aromele de fructe sau florale, pline de prospețime. Nu vă stricați buna dispoziție datorită coafurii fără volum! Oferiți părului un aspect proaspăt în câteva minute, datorită șampoanelor uscate Batiste!

Rating Batiste Fragrance Cherry26