Bath & Body Works Magic In The Airspray pentru corp pentru femei

2×
Bath & Body Works Magic In The Air spray pentru corp pentru femei
Bath & Body Works Magic In The Air spray pentru corp pentru femei
236 ml

Cod: BBO0424 | Acest produs este momentan indisponibil

Urmărește disponibilitatea produselor

Te anunțăm imediat, prin e-mail, când produsul reapare în stoc. Depinde numai de tine dacă alegi să profiți de ofertă.

Prin trimitere, vă exprimați acordul cu privire la prelucrarea e-mailului în scopul informării dvs. privind disponibilitatea produsului, de către compania Notino, s.r.o., până la expedierea e-mailului respectiv, dar timp de maximum 1 an. Aveți dreptul de a vă retrage oricând consimțământul. Pentru mai multe informații, consultați principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.​.
Un cadou pentru tine
Profitați de livrare gratuită la toate comenzile.

Descriere parfum Bath & Body Works Magic In The Air
Compoziție

Pasiune, feminitate și temperament, într-un singur flacon. Acesta este sprayul corporal pentru femei Bath & Body Works Magic In The Air , care încântă simțurile cu aroma sa irezistibilă și vă parfumează minunat pielea.

  • parfum floral
  • parfum dulce
  • subliniază senzualitatea fiecărei femei
  • parfum potrivit pentru fiecare zi

Compoziție

Compozitie
floare de migdale, vanilie, iris alb
Grupe de parfumuri
de fructe

Despre brand Bath & Body Works

Bath & Body Works - dragoste de la prima parfumare. Unul dintre cele mai mari branduri americane, specializat în cosmetice pentru îngrijirea corpului și în accesorii de interior, parfumate cu cele mai uimitoare arome. Descoperă mereu cele mai interesante trenduri și cele mai irezistibile combinații de arome, care fac ca orice zi să fie mai frumoasă.

Filozofia Bath & Body Works este de a îmbunătăți starea de spirit cu ajutorul unor mici răsfățuri. În acest scop, a creat o gamă largă de produse cosmetice, parfumate original. În plus, cosmeticele Bath & Body Works sunt concepute în colaborare cu renumiți maeștri parfumieri.

Foarte populare sunt și lumânările Bath & Body Works, ale căror parfumuri transformă orice casă într-un cămin confortabil. Designul modern și original al lumânărilor aduce un element decorativ inedit și elegant.

Parfumează-ți și tu ziua, cu creațiile parfumate de la Bath & Body Works.

Rating Bath & Body Works Magic In The Air2