Skip to main content

Barry MBlack Cherry paletă cu farduri de ochi

Barry M Black Cherry paletă cu farduri de ochi
Barry M Black Cherry paletă cu farduri de ochi
9 g
49RON

Mai mult de 5 buc. în stoc | 544,44RON / 100 g, incl. TVA | Cod: BRM01582
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 27.01.2022
Ridicare personală
începând de mâine miercuri 26.01.2022

Paleta pentru machiaj ochilor Barry M Black Cherry oferă posibilitatea creării celor mai fantastice variante de farduri de pleoape.

Caracteristici:

  • nuanțele sunt ușor de combinat
  • permite crearea unui machiaj variat
  • efect sclipitor și mat

Cum se utilizează:
Se aplică pe pleoape, cu aplicatorul furnizat sau cu vârfurile degetelor.

Caracteristici

Culoare
maro, roz, gri, roșu, auriu
Efect
mat, sclipitor

Faceți cunoștință cu Barry M, un brand britanic jucăuș, care vă cucerește cu produsele sale pline de imaginație și de culoare. Cu ele creați în joacă orice machiaj, iar ambalajele vesele vă luminează ziua. Sunteți pregătită pentru o veritabilă avalanșă de culoare?

Brandul Barry M a revoluționat literalmente industria cosmetică. A fost fondat în 1982, dar istoria sa a început să se scrie cu mult timp înainte - mai precis, de când, în curtea din fața casei părinților săi, tânărul Barry Mero vindea lacuri de unghii. Jucăușe, strălucitoare și viu colorate. Exact cele care lipseau de pe piață. Ani mai târziu, Barry fondează brandul care îi poartă numele și cucerește lumea cosmeticelor cu lacurile sale colorate. Brandul Barry M se mândrește și cu primele creioane dermatografe albe sau cu ojele fosforescente, cum nu mai vânduse nimeni până atunci.

Portofoliul acestui brand britanic conține toate cele necesare pentru un machiaj perfect - rimel, rujuri, iluminatoare și superbe palete de farduri pentru ochi. În plus, compoziția cosmeticelor Barry M mulțumește și iubitorii de animale - brandul și-a luat angajamentul ca, din anul 2020, să aibă un portofoliu compus 100 % din produse vegane.