BaByliss PRO Straighteners Ep Technology 5.0 Ultra Culr 2071EPE placa de intins parul

1×
BaByliss PRO Straighteners Ep Technology 5.0 Ultra Culr 2071EPE placa de intins parul
BaByliss PRO Straighteners Ep Technology 5.0 Ultra Culr 2071EPE placa de intins parul
Promoție
Livrare gratuită
(BAB2071EPE)
289RON

289RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: BBL1588 | 3 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 08.03.2021
Ridicare personală
începând de mâine vineri 05.03.2021

Descrierea produsului BaByliss PRO Straighteners Ep Technology 5.0 Ultra Culr 2071EPE
Caracteristici

Obțineți imediat un păr perfect ca la salon! Placa de păr Babyliss Pro Ep Technology 5.0 Ultra Curl 2071 EP este un dispozitiv cu o tehnologie perfect concepută pentru toate tipurile de păr. Creează ușor și rapid coafura perfectă, fără a deteriora părul.

Produsul integrează cel mai recent element de încălzire autoreglabil, Advanced Heat Management, care oferă un control electronic precis și continuu al temperaturii. Datorită acestei tehnologii, unitatea oferă o încălzire imediată, temperatură foarte ridicată și stabilizarea acesteia. Elementul de încălzire hi-tech asigură o distribuție uniformă a căldurii pe toate plăcile. Cele trei lumini indicatoare vor clipi până când instrumentul a atins temperatura selectată.

Controlul temperaturii de la 170 ° C la 230 ° C îi permite să fie utilizat pe orice tip de păr, de la cel mai fragil la cel mai dificil. Plăcile flotante de 25 mm EP Technology 5.0 absorb perfect presiunea și astfel permit o alunecare lină și uniformă de-a lungul întregii secțiuni de păr;

Specificații tehnice

 • asigură o încălzire rapidă și garantează stabilitatea temperaturii pe toată lungimea părului
 • permite controlul electronic exact și constant al temperaturii
 • tehnologia nano-titan extinde durabilitatea plăcilor cu până la 40% și oferă o rezistență extremă la temperaturi ridicate, zgârieturi și substanțe chimice
 • tehnologia Sol-Gel permite alunecarea mai ușoară, este cu 25% mai netedă decât ceramica
 • Advanced Heat Management System asigură încălzirea imediată a plăcilor, menține o performanță uniformă
 • plăci rotunjite de ceramică
 • plăcile mobile permit un contact mai bun cu părul
 • vârful dispozitivului rămâne rece pentru o manipulare ușoară
 • lumini de nivel de temperatură

Parametri tehnici

 • cablu de alimentare rotativ de 2,7 m lungime
 • tensiune 230 V
 • 3 opțiuni posibile de setare a temperaturii: 170 - 200 - 230 ° C
 • dimensiunea plăcii: 2,5 x 9 cm

Mod de utilizare
Conectați placa pentru îndreptarea părului la rețeaua electrică și apăsați butonul 0/1 o dată. Temperatura selectată este cea mai scăzută: 170 ° C. Apăsați din nou butonul pentru a selecta o temperatură mai ridicată. Pentru părul fin sau colorat este recomandat să alegeți cele mai scăzute temperaturi, pentru părul dur și rebel, cea mai ridicată. Fiecare LED clipește până când se atinge temperatura dorită.

Instructiunile de utilizare, le gasiti AICI

Caracteristici

Tipul de alimentare
cablu de acumulare

Despre brand BaByliss PRO

p>BaByliss este un brand francez, angajat în producţia de aparate electrice de coafat de primă categorie. Brandul a fost fondat în anii '60 ai secolului trecut, când celebrul coafor parizian dl. Lelièvre a creat, în salonul său de coafură de lângă Turnul Eiffel, primul ondulator electric.
Aparatele BaByliss Pro se pot utiliza atât de către profesioniştii de la salon, cât şi pentru coafatul acasă. În cadrul bogatului său asortiment, brandul BaByliss oferă numeroase tipuri de plăci pentru întins părul, bigudiuri, maşini de tuns, uscătoare de păr şi produse speciale pentru păr. Firma BaByliss Pro cooperează cu personalităţi din lumea modei şi a stylingului, dezvoltând în mod constant noi tehnologii.
Dispozitivele BaByliss Pro sunt caracterizate printr-un finisaj de înaltă calitate şi prin funcţii unice, proiectate special pentru nevoile tuturor tipurilor de păr. Instrumentele BaByliss Pro sunt extrem de eficiente şi neagresive faţă de păr. Datorită acestor calităţi, se pot lăuda cu numeroşi utilizatori satisfăcuţi în întreaga lume.  

Rating BaByliss PRO Straighteners Ep Technology 5.0 Ultra Culr 2071EPE1