Avon Passion DanceEau de Toilette pentru femei

5×
Avon Passion Dance Eau de Toilette pentru femei
Avon Passion Dance Eau de Toilette pentru femei
Livrare gratuită
50 ml
33RON

Cod: AVO0978 | În stoc

Producătorul a ambalat acest produs fără celofan.

1
Un cadou pentru tine
Profitați de livrare gratuită la toate comenzile.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 03.12.2020
Ridicare personală
începând de mâine miercuri 02.12.2020

Descriere parfum Avon Passion Dance
Compoziție

Avon Passion Dance este un fermecător parfum feminin, născut direct din ritmul tangoului fierbinte latinoamerican! Cu ajutorul apei de toaletă Passion Dance, lansată în anul 2003, vă veţi simţi ca o stea seducătoare a ringului de dans! Parfumul vă creează în jur o aură magnetică, datorită căreia nimeni nu-şi va lua ochii de la dumneavoastră. Compoziţia parfumului Passion Dance este formată cu precădere din tonuri florale şi de fructe.

Esenţa solară a chihlimbarului îi conferă parfumului adevărata energie a pasiunii. Tonurile mătăsoase ale îmbătătoarei iasomii se unesc cu notele atractive ale nuferilor înfloriţi. Muşchiul curat şi moale este presărat uşor cu fermecătoarele narcise şi cu senzualele petale de trandafir. Excelenta apă de toaletă de la îndrăgitul brand Avon constituie alegerea perfectă pentru o serată în societate sau pentru o petrecere cu prietenii.

Parfumul unic Avon Passion Dance dezvăluie latura pasională şi senzuală a sufletului feminin. Încă de la prima inspiraţie, vă atrage cu energia sa romantică şi cu încărcătura sa senzuală. Apa de toaletă Passion Dance este seducătoare ca un dans. Esenţele sale vă îmbunătăţesc instantaneu dispoziţia şi vă trezesc pofta de viaţă! Fiţi o dansatoare seducătoare şi bucuraţi-vă din plin de fiecare clipă a serii, cu inconfundabilul parfum feminin Avon Passion Dance!

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
floare de papaya, lamaie
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
trandafir celtic, iasomie, imortela, nufar, narcisa
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
patchouli, cihlimbar, muschi, mosc, vetiver, lemn de santal
Grupe de parfumuri
orientale, florale

Despre brand Avon

În lumea frumuseții, cosmeticele Avon sunt deja o legendă. De peste 125 de ani, acest brand răsfăță nu doar frumusețea, ci și spiritul femeilor, oferind produse de îngrijire, cosmetice decorative și parfumuri Avon.

Povestea a început în 1886, cu vânzătorul de cărți David McConnell, care oferea un mic cadou parfumat la fiecare achiziție. În scurt timp, parfumurile sale au devenit mai populare decât cărțile în sine, ceea ce l-a decis să-și înființeze propria companie de cosmetice. Dar a continuat să creadă în importanța contactului personal. Astfel, a apărut conceptul primei Avon Lady, care a oferit tuturor femeilor ocazia de a deveni independente financiar. O parte integrantă a vânzării personale a devenit și catalogul Avon, cu ofertele sale de produse cosmetice.

Deși cosmeticele Avon au rămas fidele tradițiilor, sunt disponibile acum și online. Alegeți și dumneavoastră această cale și încercați acest brand clasic englezesc. Se mândrește, mai ales, cu gama Anew pentru îngrijirea tenului, cu produsele pentru îngrijirea părului Advance Techniques, cu colecția exclusivă Luxe, cu produsele de îngrijire din linia Planet Spa și cu gama pentru copii Avon Baby.

 

Rating Avon Passion Dance5