Avon Individual Blue for Him

eau de toilette pentru bărbați 100 ml

4×
Avon Individual Blue for Him eau de toilette pentru bărbați 100 ml
Avon Individual Blue for Him eau de toilette pentru bărbați 100 ml
Avon Individual Blue for Him eau de toilette pentru bărbați 100 ml
Avon Individual Blue for Him eau de toilette pentru bărbați 100 ml
Avon Individual Blue for Him eau de toilette pentru bărbați 100 ml
Avon Individual Blue for Him eau de toilette pentru bărbați 100 ml
Avon Individual Blue for Him eau de toilette pentru bărbați 100 ml
Avon Individual Blue for Him eau de toilette pentru bărbați 100 ml
100 ml
34RON

Cod: AVO1046 | Mai mult de 20 buc. în stoc

Producătorul a ambalat acest produs fără celofan.

buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 25.04.2019
Ridicare personală
joi 25.04.2019
Avon Individual Blue for Him
100 ml | 34RON

Descriere parfum Avon Individual Blue for Him

Avon Individual Blue for Him este un parfum bărbătesc exclusiv, special creat pentru toţi bărbaţii individualişti. Apa de toaletă Avon Individual Blue for Him subliniază toate aspectele personalităţii dumneavoastră şi vă pune in evidenţă toate punctele forte. Parfumul este deosebit de excentric şi original. Aroma să răcoroasă vă armonizează gândurile şi vă dă o nouă energie.

Tonurile dulci de grepfrut se împletesc perfect cu moscul senzual şi curat. Seducătoarea compoziţie este completată de notele exotice ale lemnului de santal şi ale îmbătătoarei salvii. Apa de toaletă Avon Individual Blue for Him are propria sa personalitate, iar esenţa sa atent selectată vă va captiva imediat!  Acest parfum de la brandul Avon este potrivit pentru toate anotimpurile şi pentru toate orele zilei. Vă va acompania perfect la o întâlnire de afaceri, la o plimbare de după amiază prin oraş sau la o petrecere de seară cu prietenii. Avon Individual Blue for Him este prezentat într-un flacon transparent, din sticlă, al cărui design simplu reflectă atemporalitatea conţinutului.

Fiţi dumneavoastră înşivă şi dezvăluiţi lumii adevărata dumneavoastră personalitate! Urmăriţi-vă ţelurile şi scăpaţi de inhibiţii! Cu parfumul Avon Individual Blue for Him vă veţi simţi încrezător, sexy şi pregătit pentru orice situaţie. Apa de toaletă Avon Individual Blue for Him este potrivită pentru bărbaţii cu spiritul liber, care ştiu ce vor şi îşi urmăresc ţelurile. Parfumurile bărbăteşti Avon sunt foarte îndrăgite şi solicitate. Ies în evidenţă prin persistenţă şi prin aura de atracţie. Parfumul a fost lansat în anul 2003.

Compoziție

Note baza
lemn de santal, mosc
Note inima
piper, rozmarin
Note varf
lavanda, salvie
Grupe de parfumuri
aromatice

Despre brand Avon

Parfumurile Avon și mult îndrăgita cosmetică Avon – o legendă între firmele de cosmetice. Avon este o firmă de cosmetice de vârf din topul mondial. Face parte dintre cele mai mari firme din domeniul vânzărilor directe – produsele sale sunt vândute de cel puțin șase milioane de reprezentanți independenți, din peste o sută de ţări. Oferta Avon este largă, cuprinzând cosmetică decorativă și produse pentru îngrijirea pielii, parfumuri, modă și produse de uz casnic.
La începutul poveştii unei mărci atât de renumite încât a apărut, de exemplu, în mult apreciatul film al lui Tim Burton, Edward Mâini-de-Foarfece, se află comis-voiajorul vânzător de cărți David McConnell. Spre sfârșitul secolului al XIX-lea David a început să-şi vândă cărțile împreună cu un mic cadou parfumat și, pentru că interesul sau pentru parfum l-a depășit curând pe cel pentru cărți, a fondat propria firmă de cosmetice California Parfume Company.
O gamă de produse lansată în 1929 și căreia David McConnell i-a dat numele după locul de naștere al autorului său favorit, William Shakespeare, a devenit atât de populară încât, zece ani mai târziu, în 1939, firma și-a schimbat oficial numele în Avon Product Inc.
La baza modului principal de comercializare a produselor Avon se află convingerea lui David McConnell că întâlnirea față în față este de o importanță crucială în vânzarea directă. Prima „Avon Lady“ a fost doamna P.F. E. Albee, devenind astfel una dintre primele femei care, în acest mod, și-a câştigat independența financiară.
De atunci și până în ziua de astăzi, Avon Cosmetics îşi respectă angajamentul de a asigura femeilor nu doar posibilitatea unor câștiguri nelimitate, dar și de a le proteja sănătatea și de a le respecta drepturile. De aceea Avon se dedică intensiv proiectelor de caritate care luptă împotriva cancerului la sân și a violenței în familie. Printre proiectele sale de conștientizare socială se numără de asemenea ecologia și reînnoirea pădurilor ecuatoriale și este una dintre primele companii de cosmetice care a încetat testarea produselor pe animale de mai bine de 20 de ani.
Printre gamele cele mai cunoscute ale firmei Avon se numără ANEW, LUXE, Planet Spa, Naturals, Solutions, AVON Color, Skin-So-Soft şi Advance Techniques. Oferta largă de produse cosmetice, atât decorative cât și de îngrijire, este dezvoltată în Centrul de Cercetare și Dezvoltare din statul New York, ai cărui angajați sunt specialiști în domeniile biochimiei, microbiologiei, toxicologiei, dermatologiei și testelor clinice.
Avon se străduieşte să facă viața mai frumoasă. Alegeți din oferta de farduri, parfumuri și cosmetice Avon disponibile la aoro.ro la preţuri extraordinare.

Rating Avon Individual Blue for Him

Adaugă o nouă recenzie

4.0
4 Evaluare
2
1
1
aspectul flaconului
persistența parfumului
intensitatea
impresia generală