AvonEve Duet Eau de Parfum pentru femei

Avon Eve Duet Eau de Parfum pentru femei
Avon Eve Duet Eau de Parfum pentru femei
Economisiți
79RON

Economisiți 24%
2 x 25 ml
60RON

120,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: AVO5231 | Mai mult de 5 buc. în stoc

Radiant: Type of Fragrance: Flolar Fruity, Main Notes: Clementine, Water Lily, Jasmine; Sensual: Type of Fragrance: Chypre Floral, Main Notest: Pink Pepper, Jasmine, Patchouli

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 25.10.2021
Ridicare personală
începând de mâine sâmbătă 23.10.2021

Descriere Avon Eve Duet
Compoziție

Combinația de delicatețe și forță, proprie fiecărei femei, și-a primit acum expresia în lumea parfumurilor. Apa de parfum Avon Eve Duet dezvăluie toate aspectele personalității dvs. și vă completează farmecul unic.

  • parfum floral
  • parfum de fructe
  • parfum lemnos
  • apreciat de femeile cu suflet romantic
  • parfum potrivit pentru fiecare zi

Compoziție

Grupe de parfumuri
de fructe, florale, lemnoase

Despre brand Avon

În lumea frumuseții, cosmeticele Avon sunt deja o legendă. De peste 125 de ani, acest brand răsfăță nu doar frumusețea, ci și spiritul femeilor, oferind produse de îngrijire, cosmetice decorative și parfumuri Avon.

Povestea a început în 1886, cu vânzătorul de cărți David McConnell, care oferea un mic cadou parfumat la fiecare achiziție. În scurt timp, parfumurile sale au devenit mai populare decât cărțile în sine, ceea ce l-a decis să-și înființeze propria companie de cosmetice. Dar a continuat să creadă în importanța contactului personal. Astfel, a apărut conceptul primei Avon Lady, care a oferit tuturor femeilor ocazia de a deveni independente financiar. O parte integrantă a vânzării personale a devenit și catalogul Avon, cu ofertele sale de produse cosmetice.

Deși cosmeticele Avon au rămas fidele tradițiilor, sunt disponibile acum și online. Alegeți și dumneavoastră această cale și încercați acest brand clasic englezesc. Se mândrește, mai ales, cu gama Anew pentru îngrijirea tenului, cu produsele pentru îngrijirea părului Advance Techniques, cu colecția exclusivă Luxe, cu produsele de îngrijire din linia Planet Spa și cu gama pentru copii Avon Baby.

 

Rating Avon Eve Duet