AvèneSun Sensitive crema de fata cu efect de protectie SPF 50+

Avène Sun Sensitive crema de fata cu efect de protectie SPF 50+
Avène Sun Sensitive crema de fata cu efect de protectie SPF 50+
50 ml
108RON

216,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: AVE02325 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 04.08.2021
Ridicare personală
începând de mâine marți 03.08.2021

Descriere Avène Sun Sensitive
Caracteristici

Un ten perfect uniform și bine protejat. Crema nuanțatoare, cu protecție solară, Avène Sun Sensitive SPF 50+, uniformizează nuanța tenului și, datorită factorului de protecție UV cu spectru larg, îl protejează față de radiațiile solare dăunătoare. Crema este absorbită rapid și fără urme. Formula rezistentă la apă oferă protecție durabilă, în orice situație.

Caracteristici:

  • uniformizează nuanța tenului
  • protejează tenul față de radiațiile UV
  • fotostabil și rezistent la apă
  • textură catifelată, cu absorbție rapidă
  • lasă senzația unei atingeri uscate pe piele

Ingrediente:

  • SPF 50 - protejează față de radiațiile UVA și UVB și are o formulă stabilă pe termen lung
  • apă termală Avène - efect calmant și emolient pentru ten
  • sistem antioxidant Pre-tocoferil + Thialidin – oferă protecție celulară complexă
  • formulă biodegradabilă

Aplicare:
Înainte de expunerea la soare, aplicați crema pe față și pe gât. Întindeți uniform.

Notă importantă

A se evita contactul cu ochii. A se clăti imediat ochii în cazul contactului acestora cu produsul.
Întregul text

Caracteristici

Consistență
crema
Tipul de ten
ten sensibil
Factor de protecție
protecție foarte ridicată (SPF 50+)
Substanțe active
vitamina C

Despre brand Avène

Cosmetica Avène | Brand-ul Avène poartă în sine forţa apei termale izvorâte din centrul planetei Pământ, de unde îşi trage puterea. Micul sătuc din sudul Franţei a devenit faimos datorită apei sale termale. Băile termale demonstrează în fiecare an, atât specialiştilor cât şi publicului, că apa Avene vindecă problemele legate de dermatita atopică, de psoriazis sau de arsuri. Numeroşi pacienţi, atât copii, cât şi adulţi cu probleme dermatologice urmează aici tratamente sub supravegherea medicilor de specialitate. Combinaţia dintre procedurile băilor termale şi preparatele dermato-cosmetice ale brand-ului Avène aduce îmbunătăţiri spectaculoase tuturor simptomelor. Efectele apei termale sunt cunoscute încă din 1736. Peste 300 de studii clinice confirmă eficacitatea apei termale Avène şi a preparatelor care o conţin.
În anul 1975, staţiunea balneoclimaterică a fost preluată de farmacistul Pierre Fabre, care a început să reclădească vechiul renume al băilor termale şi al faimosului izvor Sainte Odile. Gama Eau Thermale Avène a fost lansată în anul 1990. Capacitatea staţiunii balneoclimaterice care tratează cu precădere problemele pielii a fost extinsă în anul 2005. Stricteţea, grija, standardele înalte în tratarea apei termale şi cercetările extinse pentru descoperirea unor noi substanţe active au poziţionat brand-ul Avène pe prima treaptă a ierarhiei produselor dermatocosmetice. Incidenţa crescută a bolilor de piele în ţările industrializate confirmă faptul că un tratament specific, blând, dar eficient este absolut necesar. Simptome inflamatorii apar chiar şi în cazul problemelor aparent diferite, cum ar fi, de exemplu, psoriazisul şi acneea sau vindecarea rănilor şi dermatita atopică.
Dermatocosmeticele Avène cuprind cu siguranţă un preparat pentru problema dumneavoastră. Oferă cel mai larg spectru de produse, pentru toate gradele de sensibilitate – piele sensibilă, extrem de sensibilă, intolerantă sau alergică. Avene este unicul din lume care oferă produse sterile (gama pentru piele intolerantă şi Tolerance Extrème). Aplicatorul special împiedică pătrunderea aerului şi a bacteriilor. Atuurile sale principale sunt absenţa conservanţilor, a emulsifianţilor şi a parfumului, precum şi procentajul minim de ingrediente atent alese. Toate calităţile specifice mai sus menţionate fac din brand-ul Avène nr. 1 în Franţa şi nr. 2 în Europa (la vânzarea în farmacii) şi le permit pacienţilor cu probleme dermatologice să folosească produse plăcute, care se pot combina cu medicamente locale.

Rating Avène Sun Sensitive