AvèneSun Minéral fond de ten compact de protecție, fără chimincale SPF 50

2×
Avène Sun Minéral fond de ten compact de protecție, fără chimincale SPF 50
Avène Sun Minéral fond de ten compact de protecție, fără chimincale SPF 50
Livrare gratuită
Economisiți
115RON

Economisiți 40%
culoare Honey 10 g
69RON

În stoc | 690,00RON / 100 g, incl. TVA | Cod: AVE0781
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 02.12.2021
Ridicare personală
începând de mâine luni 29.11.2021

Protejați-vă tenul împotriva razelor solare, atunci când vă machiați. Cu fondul de ten compact, fără filtre UV chimice și cu SPF 50, Avène Sun Minéral, veți evita, garantat, efectele negative provocate de razele UVA și UVB. În plus, acesta acoperă impuritățile și uniformizează tenul. Bucurați-vă de soare fără nicio grijă, cu un ten mat și natural.

Caracteristici:

 • protejează tenul față de efectele razelor solare
 • acoperă imperfecțiunile și matifiază
 • este foarte rezistent la apă
 • uniformizează nuanța tenului
 • protejează împotriva radicalilor liberi
 • nu își pierde filtrul protector, nici după ce este expus la soare un timp îndelungat
 • perfect și pentru tenul foarte sensibil la soare, la filtre chimice și la parfum

Ingrediente:

 • filtre minerale – protecție înaltă contra radiațiilor solare
 • pre-tocoferil – protejează împotriva radicalilor liberi
 • SPF 50 – factor de protecție solară foarte ridicat
 • nu conține parfum
 • fără filtre chimice

Aplicare:
Fondul de ten compact Avène Sun Minéral se aplică pe față în strat uniform, înainte de expunerea pielii la soare. Dacă este necesar, se repetă procesul – de exemplu, după contactul cu apă sau în caz de transpirație.

Notă importantă

A se evita contactul cu ochii. A se clăti imediat ochii în cazul contactului acestora cu produsul.
Întregul text

Caracteristici

Consistență
compact
Tipul de ten
ten sensibil
Tipul de piele
ten sensibilă
Factor de protecție
protecție ridicată (SPF 30 – SPF 50)
Protecție împotriva soarelui
cu SPF
Când se utilizează
ziua

Cosmetica Avène | Brand-ul Avène poartă în sine forţa apei termale izvorâte din centrul planetei Pământ, de unde îşi trage puterea. Micul sătuc din sudul Franţei a devenit faimos datorită apei sale termale. Băile termale demonstrează în fiecare an, atât specialiştilor cât şi publicului, că apa Avene vindecă problemele legate de dermatita atopică, de psoriazis sau de arsuri. Numeroşi pacienţi, atât copii, cât şi adulţi cu probleme dermatologice urmează aici tratamente sub supravegherea medicilor de specialitate. Combinaţia dintre procedurile băilor termale şi preparatele dermato-cosmetice ale brand-ului Avène aduce îmbunătăţiri spectaculoase tuturor simptomelor. Efectele apei termale sunt cunoscute încă din 1736. Peste 300 de studii clinice confirmă eficacitatea apei termale Avène şi a preparatelor care o conţin.
În anul 1975, staţiunea balneoclimaterică a fost preluată de farmacistul Pierre Fabre, care a început să reclădească vechiul renume al băilor termale şi al faimosului izvor Sainte Odile. Gama Eau Thermale Avène a fost lansată în anul 1990. Capacitatea staţiunii balneoclimaterice care tratează cu precădere problemele pielii a fost extinsă în anul 2005. Stricteţea, grija, standardele înalte în tratarea apei termale şi cercetările extinse pentru descoperirea unor noi substanţe active au poziţionat brand-ul Avène pe prima treaptă a ierarhiei produselor dermatocosmetice. Incidenţa crescută a bolilor de piele în ţările industrializate confirmă faptul că un tratament specific, blând, dar eficient este absolut necesar. Simptome inflamatorii apar chiar şi în cazul problemelor aparent diferite, cum ar fi, de exemplu, psoriazisul şi acneea sau vindecarea rănilor şi dermatita atopică.
Dermatocosmeticele Avène cuprind cu siguranţă un preparat pentru problema dumneavoastră. Oferă cel mai larg spectru de produse, pentru toate gradele de sensibilitate – piele sensibilă, extrem de sensibilă, intolerantă sau alergică. Avene este unicul din lume care oferă produse sterile (gama pentru piele intolerantă şi Tolerance Extrème). Aplicatorul special împiedică pătrunderea aerului şi a bacteriilor. Atuurile sale principale sunt absenţa conservanţilor, a emulsifianţilor şi a parfumului, precum şi procentajul minim de ingrediente atent alese. Toate calităţile specifice mai sus menţionate fac din brand-ul Avène nr. 1 în Franţa şi nr. 2 în Europa (la vânzarea în farmacii) şi le permit pacienţilor cu probleme dermatologice să folosească produse plăcute, care se pot combina cu medicamente locale.