AvèneBody gel de duș mătăsos pentru piele sensibila

6×
Avène Body gel de duș mătăsos pentru piele sensibila
Avène Body gel de duș mătăsos pentru piele sensibila
Promoție
Economisiți
64RON

Economisiți 25%
500 ml
48RON

În stoc | 9,60RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: AVE1335

Innovated packaging.

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 03.12.2021
Ridicare personală
joi 02.12.2021

Răsfățați-vă corpul cu îngrijirea corespunzătoare. Gelul de duș blând, pentru piele sensibilă, de la Avène curăță ușor pielea, o hrănește, o hidratează și îi calmează iritarea. Gelul are un pH adecvat pielii, iar compoziția conține substanțe hidratante și nutritive de origine vegetală și, desigur, apa termală pentru care brandul este renumit.

Transformați-vă dușul sau baia de seară într-un ritual pe care îl veți aștepta cu nerăbdare, încă de dimineață. După baie, pielea dvs. se va simți ca renăscută.

Caracteristici:

  • curăță pielea cu blândețe, înlăturând toate impuritățile
  • hrănește și hidratează pielea corpului
  • calmează pielea iritată
  • textură fină și cremoasă
  • parfum plăcut

Ingrediente:

  • apă termală Avène – are efecte calmante și combate iritarea
  • substanțe hidratante – conferă pielii hidratarea necesară
  • fără săpunuri, coloranți chimici și parabeni

Aplicare:
Aplicați gelul de duș pe pielea udă, spumați delicat și clătiți.

Caracteristici

Tipul de piele
ten sensibilă

Cosmetica Avène | Brand-ul Avène poartă în sine forţa apei termale izvorâte din centrul planetei Pământ, de unde îşi trage puterea. Micul sătuc din sudul Franţei a devenit faimos datorită apei sale termale. Băile termale demonstrează în fiecare an, atât specialiştilor cât şi publicului, că apa Avene vindecă problemele legate de dermatita atopică, de psoriazis sau de arsuri. Numeroşi pacienţi, atât copii, cât şi adulţi cu probleme dermatologice urmează aici tratamente sub supravegherea medicilor de specialitate. Combinaţia dintre procedurile băilor termale şi preparatele dermato-cosmetice ale brand-ului Avène aduce îmbunătăţiri spectaculoase tuturor simptomelor. Efectele apei termale sunt cunoscute încă din 1736. Peste 300 de studii clinice confirmă eficacitatea apei termale Avène şi a preparatelor care o conţin.
În anul 1975, staţiunea balneoclimaterică a fost preluată de farmacistul Pierre Fabre, care a început să reclădească vechiul renume al băilor termale şi al faimosului izvor Sainte Odile. Gama Eau Thermale Avène a fost lansată în anul 1990. Capacitatea staţiunii balneoclimaterice care tratează cu precădere problemele pielii a fost extinsă în anul 2005. Stricteţea, grija, standardele înalte în tratarea apei termale şi cercetările extinse pentru descoperirea unor noi substanţe active au poziţionat brand-ul Avène pe prima treaptă a ierarhiei produselor dermatocosmetice. Incidenţa crescută a bolilor de piele în ţările industrializate confirmă faptul că un tratament specific, blând, dar eficient este absolut necesar. Simptome inflamatorii apar chiar şi în cazul problemelor aparent diferite, cum ar fi, de exemplu, psoriazisul şi acneea sau vindecarea rănilor şi dermatita atopică.
Dermatocosmeticele Avène cuprind cu siguranţă un preparat pentru problema dumneavoastră. Oferă cel mai larg spectru de produse, pentru toate gradele de sensibilitate – piele sensibilă, extrem de sensibilă, intolerantă sau alergică. Avene este unicul din lume care oferă produse sterile (gama pentru piele intolerantă şi Tolerance Extrème). Aplicatorul special împiedică pătrunderea aerului şi a bacteriilor. Atuurile sale principale sunt absenţa conservanţilor, a emulsifianţilor şi a parfumului, precum şi procentajul minim de ingrediente atent alese. Toate calităţile specifice mai sus menţionate fac din brand-ul Avène nr. 1 în Franţa şi nr. 2 în Europa (la vânzarea în farmacii) şi le permit pacienţilor cu probleme dermatologice să folosească produse plăcute, care se pot combina cu medicamente locale.