Atelier Cologne Bergamote Soleil parfum unisex

Atelier Cologne Bergamote Soleil parfum unisex
Atelier Cologne Bergamote Soleil parfum unisex
Livrare gratuită
Economisiți
585RON

Economisiți 10%
100 ml
526RON

526,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: ATC4114 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine miercuri 21.04.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Atelier Cologne Bergamote Soleil
Compoziție

Lăsați-va purtat de frumusețea peisajului mediteran, cu parfumul unisex Atelier Cologne Bergamote Soleil, a cărui aromă vă arată cel mai scurt drum către vila italiană însorită. Aroma dulce și răcoritoare, de bergamote coapte, vă răsfață simțurile până ajungeți acolo.

  • un parfum floral citric, care iluminează simțurile bărbaților și ale femeilor
  • face parte din colecția de parfumuri Joie de Vivre
  • 92 % din ingrediente provin din natură

Compoziția parfumului
Debutează cu bergamotă înviorătoare și radiantă, ca razele soarelui Mediteranean, sub care s-a copt. De pe aceleași meleaguri provine și aroma îmbătătoare de lavandă, care rafinează întregul parfum. Între timp, însă, delicata aromă de piper adaugă parfumului un strop de picanterie plăcută.

Povestea parfumului
Invocarea amintirilor pline de emoții intense este provocarea care a stat la baza compoziției parfumului Atelier Cologne Bergamote Soleil. Reflectă verile petrecute alături de cei mai buni prieteni, apusurile de soare romantice și diminețile senine. Parfumul vă înviorează simțurile, ca o delicioasă limonadă efervescentă. Toate ingredientele parfumului au fost prelucrate cu respect față de natură.

Instrucțiuni detaliate

Compoziție completă

ALCOHOL DENAT., PARFUM / FRAGRANCE, AQUA / WATER, LIMONENE, LINALOOL, BENZYL SALICYLATE, BENZYL ALCOHOL, CITRAL, GERANIOL, COUMARIN, CITRONELLOL, EUGENOL, FARNESOL, BENZYL BENZOATE. (FIL : B224882/1) Pentru compoziția produsului este responsabil producătorul. Datorită posibilelor modificări, vă recomandăm să verificați compoziția produsului direct pe ambalajul acestuia.
Întregul text

Notă importantă

A se evita contactul cu ochii.

Inflamabil.

Întregul text

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
bergamotă
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
piper negru
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
lavanda
Grupe de parfumuri
citrice, aromatice

Rating Atelier Cologne Bergamote Soleil