Atelier Cologne Bergamote Soleilparfum unisex

Atelier Cologne Bergamote Soleil parfum unisex
Atelier Cologne Bergamote Soleil parfum unisex
Livrare gratuită
100 ml
611RON

Cod: ATC4114 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Vreau o reducere de Crăciun de 10%
Un cadou pentru tine
Profitați de livrare gratuită la toate comenzile.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 03.12.2020
Ridicare personală
miercuri 02.12.2020

Descriere parfum Atelier Cologne Bergamote Soleil
Compoziție

Lăsați-va purtat de frumusețea peisajului mediteran, cu parfumul unisex Atelier Cologne Bergamote Soleil, a cărui aromă vă arată cel mai scurt drum către vila italiană însorită. Aroma dulce și răcoritoare, de bergamote coapte, vă răsfață simțurile până ajungeți acolo.

  • un parfum floral citric, care iluminează simțurile bărbaților și ale femeilor
  • face parte din colecția de parfumuri Joie de Vivre
  • 92 % din ingrediente provin din natură

Compoziția parfumului
Debutează cu bergamotă înviorătoare și radiantă, ca razele soarelui Mediteranean, sub care s-a copt. De pe aceleași meleaguri provine și aroma îmbătătoare de lavandă, care rafinează întregul parfum. Între timp, însă, delicata aromă de piper adaugă parfumului un strop de picanterie plăcută.

Povestea parfumului
Invocarea amintirilor pline de emoții intense este provocarea care a stat la baza compoziției parfumului Atelier Cologne Bergamote Soleil. Reflectă verile petrecute alături de cei mai buni prieteni, apusurile de soare romantice și diminețile senine. Parfumul vă înviorează simțurile, ca o delicioasă limonadă efervescentă. Toate ingredientele parfumului au fost prelucrate cu respect față de natură.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
bergamotă
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
piper negru
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
lavanda
Grupe de parfumuri
citrice, aromatice

Rating Atelier Cologne Bergamote Soleil