Atelier Cologne

Atelier Cologne

Brandul francez Atelier Cologne oferă ape de colonie de lux, pe bază de uleiuri esențiale cu concentrație înaltă. Parfumurile lor unisex se remarcă atât prin aromele magnifice, cât și prin flacoanele elegante, din sticlă franțuzească, decorate cu elemente din piele realizate manual.

Brandul Atelier Cologne a fost fondat de perechea francezo-italiană Christophe Cervasel și Sylvie Ganter. Christophe și Sylvie s-au îndrăgostit la New York și, curând, au descoperit că îi unește nu numai iubirea, ci și pasiunea pentru legendara Eau de Cologne. Împreună, au visat să creeze ape de colonie care să fie fresh, elegante și la fel de folosibile ca parfumurile pure. Și astfel, în 2009, a început povestea brandului Atelier Cologne, prima casă de parfumuri axată exclusiv pe ape de colonie.

Printre cele mai îndrăgite parfumuri ale brandului se numără vibrantele parfumuri de portocale Atelier Cologne Orange Sanguine și Atelier Cologne Clémentine California, precum și parfumul oriental, cu accente florale Atelier Cologne Ambre Nue. Iubitorii de vanilie se vor îndrăgosti de Atelier Cologne Vanille Insensée sau de parfumul citric Atelier Cologne Cedrat Enivrant, pe care-l veți aprecia în zilele fierbinți de vară și nu numai.

întregul text ascundeți textul