Treci la conținutul principal

Atelier Cologne

Atelier Cologne

Brandul francez Atelier Cologne oferă parfumuri de lux, pe bază de uleiuri esențiale cu concentrație înaltă. Parfumurile lor unisex se remarcă atât prin aromele magnifice, cât și prin flacoanele elegante, din sticlă franțuzească, decorate cu elemente din piele realizate manual.

Brandul Atelier Cologne a fost fondat de perechea francezo-italiană Christophe Cervasel și Sylvie Ganter. Christophe și Sylvie s-au îndrăgostit la New York și, curând, au descoperit că îi unește nu numai iubirea, ci și pasiunea pentru legendara Eau de Cologne. Împreună, au visat să creeze parfumuri care să fie fresh, elegante și ușor de folosit. În anul 2009, cuplul a fondat propria casă de parfumuri Atelier Cologne și, astfel, visele lor au devenit realitate.

Printre cele mai îndrăgite produse ale brandului se numără vibrantele parfumuri de portocale Atelier Cologne Orange Sanguine și Atelier Cologne Clémentine California, precum și parfumul oriental, cu accente florale, Atelier Cologne Ambre Nue. Iubitorii de vanilie se vor îndrăgosti de Atelier Cologne Vanille Insensée sau de parfumul citric Atelier Cologne Cedrat Enivrant, pe care-l veți aprecia în zilele fierbinți de vară și nu numai.

întregul text ascundeți textul