Atelier Cologne

Cadou de la Atelier Cologne
Cumpărați produse Atelier Cologne de peste 250 RON și vă puteți alege gratuit în coșul de cumpărături o husă din piele pentru parfumul de 30 ml. La achiziții de peste 470 RON primiți cadou o geantă pentru cosmetice.

Atelier Cologne

Brandul francez Atelier Cologne oferă parfumuri de lux, pe bază de uleiuri esențiale cu concentrație înaltă. Parfumurile lor unisex se remarcă atât prin aromele magnifice, cât și prin flacoanele elegante, din sticlă franțuzească, decorate cu elemente din piele realizate manual.

Brandul Atelier Cologne a fost fondat de perechea francezo-italiană Christophe Cervasel și Sylvie Ganter. Christophe și Sylvie s-au îndrăgostit la New York și, curând, au descoperit că îi unește nu numai iubirea, ci și pasiunea pentru legendara Eau de Cologne. Împreună, au visat să creeze parfumuri care să fie fresh, elegante și ușor de folosit. În anul 2009, cuplul a fondat propria casă de parfumuri Atelier Cologne și, astfel, visele lor au devenit realitate.

Printre cele mai îndrăgite produse ale brandului se numără vibrantele parfumuri de portocale Atelier Cologne Orange Sanguine și Atelier Cologne Clémentine California, precum și parfumul oriental, cu accente florale, Atelier Cologne Ambre Nue. Iubitorii de vanilie se vor îndrăgosti de Atelier Cologne Vanille Insensée sau de parfumul citric Atelier Cologne Cedrat Enivrant, pe care-l veți aprecia în zilele fierbinți de vară și nu numai.

întregul text ascundeți textul

Cele mai vândute